GASTROPAN 2023 – REVEDEREA DINTRE FURNIZORII ȘI PRODUCĂTORII CU CLIENȚII VECHI ȘI NOI – 17-19 MARTIE, BRAȘOV

Lumea de azi reîncepe cu un stil reînnoit și cu toate lanțurile de aprovizionare reprezentate de jucătorii cheie din lume în domeniile specificate profesionale. Utilaje de frământat aluatul, cuptoare, tipuri de făinuri, coloranți, ustensile, piese pentru restaurante reprezintă doar unele lucruri expuse, un accent important, atât pentru unitățile deschise, cât și pentru cele care urmează … Continued

Băuturile alcoolice în gastronomie

Gastronomia este un sector complex, pe cât de dur, pe atât de delicat. Este locul unde se întâlnesc pasiunea, profesionalismul, arta, istoria și mai ales inspirația. Și pe lângă toate acestea, curajul chefilor de a inova, de a pune alături texturi și gusturi, arome diferite și neașteptate.

Concursurile GastroPan: Secțiunea Panificație-Patiserie

Pentru secțiunea panificație, categoria Pâinea Anului 2023 realizată artizanal – tematica: Produse de panificație cu adaos de semințe cu rol funcțional. Pentru secțiunea patiserie – tematica: Produse de patiserie cu rol funcțional. Categoria dedicată pentru studenți și elevi:  Love food, hate waste – retulizarea subproduselor în produse de panificație-patiserie. 

Concursurile GastroPan: Secțiunea Cofetărie

Categoria Tortul Anului 2023 Pentru secțiunea cofetărie, categoria Tortul Anului 2023 – tematica: Semipreparat de bază choux – aluat opărit. Choux, cunoscută și sub denumirea de aluat opărit, nu este chiar un aluat în sensul cel mai strict, ci mai degrabă o compoziție groasă făcută la cald, din amestecul de grăsime și apă sau lapte … Continued