Concursurile GastroPan: Secțiunea Gastronomie

Ceea ce mâncăm nu are doar un impact asupra sănătății noastre, ci și asupra planetei. Pentru a contribui la o planetă sănătoasă pentru generațiile viitoare, trebuie să ne învățăm copiii importanța alimentelor și impactul pe care producția și consumul de alimente îl au asupra mediului.

„Educația nu va muri niciodată!”. Trebuie să știi să te identifici cu ceva în orice domeniu mai ales în cel gastronomic. Există programe și restaurante ce ne pot educa să ne reîntoarcem la gusturile naturale, la mâncarea autentică și la prezentarea ei într-un mod apetisant, la o cultură sănătoasă, la o mâncare sănătoasă pentru că „sănătatea pornește din farfurie”.

Noi tendințe de urmat în industria gastronomiei

Deoarece se pare că o nouă tendință alimentară apare în fiecare săptămână, poate fi greu să se țină evidența celor mai bune preparate care pot fi încercate. Unele tendințe de mâncare vin și pleacă, dar multe dintre ele își păstrează un loc în meniu și în meniurile de evenimente. Dacă sunteți curioși să știți ce … Continued

Scaune şi fotolii, mobilier pentru terase, încălzitoare terase, textile pentru HoReCa în focus în revista Gastromedia

În fiecare ediție a revistei Gastromedia dorim să aducem în atenția cititorilor – specialiștilor, managerilor, antreprenorilor și altor factori de decizie din domeniul HoReCa – câteva tematici de actualitate și de interes. Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești și se trimite prin poștă abonaților. În plus, revista se trimite … Continued

LOCUL DE ÎNTÂLNIRE DINTRE PRODUCĂTORI ȘI ANTREPRENORI – GASTROPAN ÎN 17-19 MARTIE 2023

În primăvara anului viitor, între 17-19 martie 2023, Brașovul devine punctul de întâlnire dintre vizitatori și expozanții vechi și cei noi, dar și între producători, furnizori de utilaje, echipamente, materii prime, ustensile cu antreprenorii industriei HoReCa, dar și panificație, cofetărie. Expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.