Gastronomia locală la Romanian Beef Master – chefi și produse demne de stele Michelin

Miercuri, 3 august, a avut loc la Moara Vlăsiei a doua ediție a celei mai mari manifestații din România, dedicate cărnii de vită.
Romanian Beef Master 2022 a reunit cei mai pricepuți bucătari de vită din țară, stelați Michelin, reprezentanți oficiali din Guvernul României, geneticieni, specialiști în reproducția și creșterea bovinelor, chefi juniori și alți reprezentanți de vază ai sectorului gastronomic internațional.

Concurs culinar Romanian Beef Master

Iubitorii de carne de vită și pasionații de experiențe culinare sunt invitați să urmărească live cele 3 competiții. Mai mult de atât, cei prezenți pot degusta carnea de vită gătită prin diverse tehnici precum slow cooking, smoker, kamado, grill deschis, grill închis, beef spit roast și asado.

Următoarea ediție a expoziției GastroPan va fi în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov

A 14-a ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc. Organizatorii expoziției GastroPan stabilesc ultimele detalii necesare deschiderii noului proiect pentru anul 2023. Este, așadar, momentul oportun pentru companiile furnizoare de echipamente, ingrediente și soluții pentru sectorul HoReCa să planifice participarea la următoarea ediție a expoziției, în primăvara anului viitor, în perioada 17-19 martie 2023.