Curs – Aperitive reci şi calde, 25-26 ianuarie 2022

În cadrul acestui modul accentul va fi pus pe tendințele anului 2022. Printre altele se va pregăti mușchiuleț de porc cu pere și cremă de nuci, Yorkshire pudding cu roast beef și cremă de muștar, file de cod cu piure de avocado și chorizo gălbiori, piept de pui cu piele, tartă de cartofi, piure de dovleac și chips de parmezan cu cafea și multe altele. Tematica include aproximativ 5 aperitive reci şi 5 aperitive calde.

Regimul contrucțiilor edificate nelegal

Edificarea unei construcţii fără autorizaţie de construire poate genera în plan juridic o serie de consecinţe, convergând fie spre intrarea in legalitate, fie spre demolarea construcţiei edificate nelegal. Vom prezenta în continuare, fără pretenţii de exhaustivitate, principalele repere în acest domeniu raportat la cadrul normativ în vigoare.

Meniuri complete pentru evenimente, 18-19 ianuarie 2022, Brașov

De la selectarea materiilor prime până la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de produse. Un accent deosebit se va pune pe tehnica de „plating” – cursanții vor exersa modul de aranjare în farfurie a preparatelor, pentru a le valorifica cel mai bine în privirile consumatorului.