Consultanță culinară HoReCa de la PanGastRo

Am creat o serie de  programe de consultanţă, special pentru a te sprijini să ajungi, sau să te menţii în top, să îţi mulţumeşti clienţii şi să-ţi dezvolţi afacerea. Îți oferim cele mai sofisticate soluții, idei și sfaturi.

Despre soluții la îndemână, care îți pot salva afacerea

Pasiunea pentru gătit, gustul mâncării din copilărie, visul antreprenoriatului, oricare ar fi motivul tău, deschiderea unui restaurant este o adevărată provocare. Alegerea locației, mobilarea și decorarea spațiului pentru a crea o atmosferă ideală pentru viitorii tăi clienți, alegerea celor mai bune echipamente, selectarea personalului și a furnizorilor, promovarea, ai planificat totul în detaliu, iar azi, visul tău este realitate.

Editura revistei Gastromedia aniversează 20 de ani de activitate în slujba industriilor HoReCa, cofetărie și panificație!

”Misiunea noastră este sprijinirea sectoarelor HoReCa, cofetărie și panificație, și creșterea gradului de profesionalism al angajaților care activează în aceste domenii, prin accesul la informație, expertiză și know-how oferite de expoziția internațională GastroPan, revistele Gastromedia și Brutarul-Cofetarul, Concursurile GastroPan, cursurile de perfecționare.” Cum a început totul? Din nevoia de informații identificată în piața românească a … Continued