Masterclass evenimente – ALBA IULIA, 31 mai 2022

În cadrul acestui modul accentul va fi pus pe tendințele anului 2022. Tematica include 1 aperitiv RECE format din 7 piese, un aperitiv cald și un fel principal format din 2 tipuri de carne, garnitură și sos.

Laptele în industria HoReCa

Laptele și produsele lactate reprezintă una dintre cele mai importante materii prime care stau la baza obținerii preparatelor în industria HoReCa. Însă, ne întrebăm, care sunt produsele lactate care sunt cel mai des utilizate sau cum ajută adăugarea produselor lactate în îmbunătățirea gustului sau aromei produsului final?

Meniu À La Carte – SUCEAVA, 3-4 mai 2022

Gastronomia internaţională a surprins în ultimii ani printr-o deschidere spectaculoasă către toate bucătăriile lumii şi toţi profesioniştii din domeniu au încercat să pună în aplicare reţete si tehnici noi de lucru. Obiectivele modulului de A la carte meniu au ca scop realizarea unor meniuri creative în locațiile dumneavoastre.