Gastronomia, din perspectiva tinerei generații

La Concursurile GastroPan 2023, secțiunea Gastronomie, categoria dedicată studenților și elevilor, care a avut tematica Sănătatea pornește din farfurie, câștigătorii au fost studenții de la Facultatea de Alimentație și Turism. Echipa a fost formată din Radu Dragoș, Roșca Mălina, Haș Iulia, Dumitru Diana care studiază Inginerie și management în Alimentație Publică și Agroturism și Inginerie … Continued

GASTROPAN 2023 – ÎNTÂLNIREA DE SUCCES DINTRE EXPOZANȚI ȘI VIZITATORI

Brașov, 17-19 martie 2023 – expoziția internațională GastroPan, care s-a caracterizat prin emoții, speranțe, afaceri, legare de noi parteneriate, discuții diverse, spectacole, demonstrații – data și locul când întreaga industrie de panificație, patiserie, cofetărie, morărit, gelaterie, HoReCa s-a întâlnit într-un mediu prietenos, iar în ceea ce privește vizitatorii, au avut ocazia de a afla cele mai noi noutăți, de a gusta cele mai inovative produse și de a experimenta utilaje și echipamente de lucru moderne.

GASTROPAN 2023 – INOVAȚIE, DIGITALIZARE ȘI PARTENERIATE NOI FORMATE

Singura expoziție de specialitate pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa organizată în România și una dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est, cu peste 20 de ani de experiență în reunirea furnizorilor mondiali cu operatorii și producătorii de pe piață, cu 13 ediții consecutive marcate de prezența specialiștilor în fiecare an, peste o sută de furnizori din țară și străinătate care expun an de an, dar și mii de vizitatori anual – dintre care vizitatori selectați (manageri, specialiști și cu putere de decizie – 82%).