Locație pentru demonstrațiile practice ale companiei!

Spațiu modern, creativ, versatil și primitor, potrivite pentru o gamă largă de evenimente – seminarii și workshop-uri, lansări de produse, cursuri și training-uri, evenimente pentru antreprenori & start-up-uri, evenimente private pentru companii, conferințe, team building-uri și altele.

MESAJ PENTRU PATRONII DE RESTAURANTE

Private Chef Bogdan Cozma este chef Certificat Escoffier nivelul 3 – Grand Diploma și membru al Echipei Naționale de Bucătari a României. După ce a pus pe picioare bucătăria restaurantului DOR, Bogdan este acum Head Chef la Selgros România și Masterclasses trainer.

Uleiuri și pulberi – ingredientele care pot face diferența în gust și textură

De un mare ajutor, atât producătorilor mici/medii, dar și celor mari, le sunt acele soluții inovatoare, care să aducă un plus de savoare produselor fără a afecta rețeta sau procesul de producție și fără a genera costuri suplimentare extraordinare. În activitatea HoReCa, și bineînțeles și în industria alimentară, o categorie de ingrediente funcționale de interes … Continued

Un 2023 mai bun pentru gastronomia românească decât alți ani

Provocarea de a defini ce este mâncarea și care îi sunt perspectivele a dus la crearea Manualului de educație gastronomică lansat în 2021, cu sprijinul Departamentului de Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, prin bunăvoința coordonatorului acestui departament, domnului Consilier de stat, László Borbély.