Ce pericole de sezon ne pasc vara și cum pot fi ele evitate

Căldura, abundența de insecte, praful și igiena precară a alimentelor, veselei și bucătăriilor contribuie din plin la înmulțirea ultra-rapidă și excesivă a bacteriilor dăunătoare, ceea ce poate declanșa foarte ușor toxiinfecții alimentare în rândul clienților. Așa că bucătarii sunt nevoiți ca, mai ales în această perioadă, să acorde o atenție deosebită acestui aspect. Află din materialul de mai jos cum poți evita aceste situații.   

Tematicile pentru ediția următoare a revistei Gastromedia

Peste 20.000 de specialiști din restaurante, cantine, unități de catering, pensiuni, hoteluri și cofetării așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Gastromedia.

Fructele liofilizate, tendințele cele mai noi în cofetărie

Fructele liofilizate sunt fructe uscate la rece care au fost supuse unui proces pentru a elimina toată umiditatea, păstrând în același timp aroma și nutrienții. Produsele obținute sunt foarte ușoare, cu o textură uscată, crocantă și o aromă intensă și concentrată de fructe.

Calculator nutrițional pentru produsele tale!

Oferim calcularea valorii nutriționale (Kcal, kJ, grăsimi, acizi grași saturați, carbohidrați, zahăruri, proteine, sare) pentru produsele tale de panificație, patiserie, cofetărie, și chiar preparate alimentare! Mai nou, există regulamente privind informarea consumatorilor cu privire la caracteristicile nutriționale ale produselor alimentare, dar noi suntem aici pentru a te ajuta în această privință! Detalii: 0733 313 042 … Continued