GASTROPAN 2023 – REVEDEREA DINTRE FURNIZORII ȘI PRODUCĂTORII CU CLIENȚII VECHI ȘI NOI – 17-19 MARTIE, BRAȘOV

Lumea de azi reîncepe cu un stil reînnoit și cu toate lanțurile de aprovizionare reprezentate de jucătorii cheie din lume în domeniile specificate profesionale. Utilaje de frământat aluatul, cuptoare, tipuri de făinuri, coloranți, ustensile, piese pentru restaurante reprezintă doar unele lucruri expuse, un accent important, atât pentru unitățile deschise, cât și pentru cele care urmează a fi deschise, fiind detaliul care face diferența și este capabil să atragă clienții pentru a se bucura de timpul petrecut în cadrul expoziției.

Între 17-19 martie 2023, industria se va reîntâlni față în față pentru a prezenta produse, a face schimb de idei în cadrul discuțiilor de specialitate și a descoperi cele mai recente tendințe și inovații la fața locului.

Am pregătit toate informațiile importante pentru dvs. într-o formă compactă. Veți găsi tot ce trebuie să știți despre GastroPan dintr-o privire în tabelul următor:

 

Cuptoare și echipamente de lucru, între estetică și funcționalitate

Un cuptor clasic, dar care împreună cu serviciul, este un plus care îi face pe clienți să aprecieze și mai mult experiența din brutărie. Anual, GastroPan prezintă o previzualizare a tendințelor viitoare pentru a anticipa elementele indispensabile pentru o activitate impecabilă în orice context, de la brutării artizanale până la cele industriale. Anul 2023 va confirma cererea de articole colorate și decorate, cu o notă artizanală și un nivel ridicat de calitate și robustețe. Prin urmare, serviciile trebuie să fie atractive, cu un aspect casual, dar la modă. Consumatorii de astăzi sunt sensibili la problemele de mediu, iar punerea în aplicare este orientată către alegeri durabile.

Adaptabilitate și eleganță, atenție la detalii și durabilitate: aceștia sunt pilonii pe care să construim viitorul. Și companiile sunt pregătite, așa cum am văzut în edițiile trecute ale expoziției GastroPan, unde s-au adunat pentru a prezenta tendințele pentru lunile următoare. Dorința de a lucra și de a reporni afacerea este însoțită și de principiul respectului, nu doar față de mediu, ci și față de persoană.

Toate formele industriei: descoperirea consumului și noile tendințe prezentate

Zona de panificație, patiserie și gelaterie de la GastroPan face parte dintr-un concept unic de expoziție care combină specializarea verticală cu afinitățile lanțului de aprovizionare în diferitele domenii, inclusiv catering profesional, cafea și ceai, mobilier pentru masă. Prin urmare, nu este surprinzător că GastroPan, detectează cele trei tendințe pentru 2023 legate de aceste domenii: livrare, calitate, management și cel mai important, gusturi inovatoare.

Produsele de panificație și patiserie sunt populare în întreaga lume, dar se adaptează la aromele și ingredientele locale. Se confirmă că tendința este de a se inspira din aromele tradiționale. Vremurile și aromele evoluează: ierburile și legumele sunt incluse, iar rețetele reduc zaharurile și grăsimile. Nutriția conștientă se extinde chiar și la consumul vegan, organic, cu conținut scăzut de calorii, fără adaos de zahăr sau grăsimi și făcut din ingrediente naturale.

Servicii adiționale GastroPan 2023 – o șansă în plus de a deveni și mai cunoscut

Pentru expozanții care au rezervat deja un stand în cadrul expoziției și doresc o mai bună reprezentare în cadrul evenimentului, dar și pentru companiile care nu au rezervat un stand expozițional, serviciile adiționale de promovare în cadrul expoziției GastroPan 2023 reprezintă un excelent mod de a câștiga notorietate de brand sau pentru a face cunoscute produsele și serviciile din portofoliu direct publicului țintă.

Business point – amplasat într-un spațiu special amenajat, business point-ul reprezintă un perimetru dedicat discuțiilor și asigură prezența permanentă a companiei la expoziția GastroPan, fără ca aceasta să fie expozant. Dotat cu o masă și două scaune pentru discuții, Business Point-ul permite și amplasarea unui roll-up pentru o mai bună reprezentare, iar accesul la aceste zone vor fi semnalizate de către organizatori.


Expunere roll-up: Menit să crească gradul de promovare a expozanților sau să asigure promovarea companiilor care nu expun în cadrul expoziției, roll-up-urile reprezintă un bun instrument de comunicare ce poate fi utilizat chiar și în lipsa reprezentanților companiei la eveniment.


Pliante distribuite vizitatorilor la intrare: Această formă de promovare din cadrul expoziției GastroPan 2023 vă oferă posibilitatea să contactați direct vizitatorii pe parcursul celor 3 zile expoziționale.


Sponsorizarea Concursurilor GastroPan: Sponsorii concursurilor vor avea posibilitatea de a oferi mostre, pachete de cadou, vouchere și premii speciale concurenților, iar în schimb vor beneficia de promovare excepțională din partea organizatorilor: promovare online, expunere roll-up în zona de concurs, adăugarea materialelor de comunicare ale sponsorului în pachetul primit de fiecare participant la Concursurile GastroPan.

Pentru mai multe informații și detalii privind modalitățile de participare și promovare pregătite de organizatori pentru furnizorii din domeniu contactați organizatorii pe adresa info@gastropan.ro sau la telefon 0733 313 043.

 

 

Concursurile GastroPan 2023 – cea mai bună pâine, cel mai inovativ tort și multe alte noutăți

 

Concursurile GastroPan 2023 – cea mai bună pâine, cel mai inovativ tort și multe alte noutăți

La ediția din anul 2023, sunt așteptați să concureze cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari din țară. Nivelul competiției va fi și mai înalt, după ce mulți dintre concurenți au absolvit în ultimul an numeroase programe de perfecționare, în urma cărora au acumulat deprinderi deosebite. Vor fi desemnate Pâinea și Tortul Anului 2023.

Vă prezentăm pe scurt programul, secțiunile și categoriile de concurs:

COFETĂRIE│17 martie 2023│ La secțiunea Cofetărie s-au înscris cofetari din toată țara care vor avea posibilitatea de a concura în 2 categorii. Pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2023, concurenții vor fi provocați să dezvolte gusturi originale, creative și delicioase. Tematica la această categorie este Semipreparat de bază choux – aluat opărit. Cofetarii artiști și decoratorii de torturi vor avea și ei posibilitatea de a-și demonstra talentul la categoria Creație artistică din pastă de zahăr, tematica fiind Torturi de nuntă – extravaganță.

PANIFICAȚIE-PATISERIE│18 martie 2023│ Brutarii artizani vor avea șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului 2023 cu tematica Produse de panificație cu adaos de semințe cu rol funcțional, iar în cadrul aceleiași secțiuni, Panificație-Patiserie, concurenții se vor întrece în obținerea celor mai bune produse de patiserie cu rol funcțional. Ca și noutate, va exista o categorie dedicată echipelor de elevi și studenți cu tematica Love Food, Hate Waste – reutilizarea subproduselor în produse de panificație, patiserie.

GASTRONOMIE│19 martie 2023│ La rândul lor, echipele de studenți și elevi vor participa la categoria Preparate culinare și vor prepara un platou festiv și un desert românesc.

Soluțiile și serviciile prezentate la standurile expoziției

Tehnologiile expuse la standurile GastroPan 2023 se adresează tuturor tipurilor de activități specifice industriei de panificație, cofetărie și HoReCa, de la mici unități fast-food până la restaurante și lanțuri hoteliere, de la brutării artizanale sau laboratoare de cofetărie, până la producători industriale de pâine, dulciuri, biscuiți sau paste făinoase

Publicăm unele idei ce vor fi prezentate în cadrul expoziției: echipamente, ingrediente, accesorii, ustensile, idei și inovații. Pot fi găsite oferte speciale pe care le puteți experimenta și compara vizitând expoziția:

  • se reprezintă soluția ecologică a celor mai dificile probleme de degresare, curățare și eliminare de mirosuri. Produsele utilizează bacterii nepatogene, enzime și alte ingrediente naturale pentru a descompune și elimina acumulările de materie organică
  • producție de cuptoare de panificație de calitate superioară. Cuptoare electrice, cuptoare pe vatră cu abur, cuptoare pe vatră termo-ciclice, mini cuptoare electrice pe vatră, cuptoare rotative, cuptoare combinate, cuptoare tunel. Camere de dospit și echipamente suplimentare.
  • import, distribuție și producție utilaje, prelucrare metalică pentru aplicații industriale, consultanță, service, comerț materiale de construcții DIY, industrie alimentară etc.
  • obiectul de activitate principal: comercializare și producția utilajelor de panificație, patiserie, cofetărie și gelaterie
  • vânzarea și recondiționarea utilajelor de panificație, la cele mai înalte standarde.
    • companie care cultivă alune de pădure în România, respectiv colectează și procesează alunele ca materie primă, atât din surse proprii, cât și externe. Produsele vor acoperi câteva zone de consum alimentar și se vor poziționa în sfera de alimentație sănătoasă, premium, bio, cu accente nutriționale care vor indica un stil de viață sănătos și activ.
    • selectarea materiilor prime, în amestecarea și utilizarea acestora fără a-și pierde aroma, în alăturarea lor pentru a le valorifica caracterul complementar, cu calm și treptat până când reușim să înglobăm acest echilibru nou și delicat într-o rețetă.
    • ceaiuri atent selecționate, îndelung testate și certificate pentru ca orice consumator, indiferent de preferințe, să aibă parte de experiențe gustative plăcute. De asemenea, se susține sănătatea și starea de bine a consumatorilor și aduce în prim plan plantele medicinale românești și fructele de pădure de pe teritoriul țării noastre.
    • cei mai mari furnizori de forme de copt din lume, fabricate pe comandă și produse standard de stoc, precum și servicii de acoperire și recondiționare, fiind dedicat să ofere clienților săi servicii de calitate și expertiză personalizată a produselor.
    • produse de patiserie congelată, predospită și specialități din aluat. Produsele comercializate sunt destinate segmentului Bake-Off și sectorului HoReCa. Portofoliul conține produse de panificație, produse tradiționale, aperitive, produse de patiserie dulci și sărate, produse tip pizza, produse mini, deserturi, specialități cu făină integrală și hipocalorice.

     

    • furnizarea de soluții integrate, hardware și software, pentru mai multe verticale de afaceri, de la HoReCa, retail, panificație, distribuție și logistică, asistență medicală, farmaceutică, educație, financiar-bancară, producție și altele.
    • tehnologie modernă pentru controlul procesului de producție: de la gestiunea rețetelor până la planificarea zilnică, de la controlul asupra stocului utilizat până la comunicarea în timp real între procesul de planificare și cel de producție, de la materii prime la produsul finit.
    • dulapuri inteligente comandate centralizat de la distanță, suportă integrare API cu alte aplicații, autentificare facială, card, amprentă, parola, dropoff/pickup cod. Sunt foarte folosite și în industria HoReCa pentru livrare, vânzare alimente în stare caldă sau rece, dar și pentru self-check-in/check-out în cazul hotelurilor/pensiunilor.
    Un eveniment garantat profesional

    Valoarea expoziției GastroPan este apreciată și garantată de cele mai importante asociații profesionale din România și din Europa care susțin evenimentul. Alături de lideri și membrii ai celor mai importante organizații de la nivel intern (ROMPAN, ANAMOB, Euro-Toques România, WACS), printre invitații speciali ai evenimentului se numără și reprezentanți ai asociațiilor de specialitate din Germania și Ungaria.

     

    Nu uita avantajul de bază al acestei expoziții: prin prezența fizică a celor mai mulți furnizori români și străini în același loc, ai oportunitatea de a testa, compara, degusta și experimenta la fața locului ofertele disponibile, alegând cele mai potrivite opțiuni pentru afacerea ta!


    Rezervă-ți acum biletul de acces gratuit pe www.gastropan.ro


     

    Revista Brutarul-Cofetarul și echipa de organizare GastroPan vă invită într-un cadru profesional de excepție, la ediția a XIV-a a celui mai important eveniment dedicat industriei de panificație, cofetărie și HoReCa! Pentru a vizita expoziția folosiți invitația inserată în revistă sau completați talonul de acces de pe www.gastropan.ro