Noutățile și inovațiile industriei de panificație, cofetărie și HoReCa la standurile GastroPan 2024

Între 14-16 martie 2024, Brașov a fost gazda unui eveniment deosebit pentru pasionații industriei panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și HoReCa – expoziția GastroPan, ediția a XV-a. Evenimentul anual, devenit o tradiție în domeniu, a adunat specialiști, producători, distribuitori și furnizori ai utilajelor, echipamentelor, soluțiilor, tehnologiilor, ambalajelor, materiilor prime și ingredientelor, pentru a arăta cele mai recente inovații și tendințe din domeniu.

CÂȘTIGĂTORII CONCURSURILOR GASTROPAN 2024: CEI MAI TINERI BUCĂTARI ȘI CEI MAI BUNI COFETARI ȘI BRUTARI DIN ROMÂNIA

SECȚIUNEA GASTRONOMIE Arta gastronomiei prin ochii tinerei generații Se acordă o atenție deosebită ideilor și tendințelor propuse și implementate de către tinerele generații de studenți și elevi. În acest sens, echipele formate din aceștia au avut oportunitatea de a crea un platou festiv folosind fructe de mare și pește, însoțit de un desert tradițional românesc. … Continued

Sorbetto-in-box

O nouă gamă de ingrediente pentru înghețata artizanală, dezvoltată de Expertarom, sub brandul Cremolinea.

GastroPan 2024 – evenimentul care a unit specialiștii din HoReca, panificație și cofetărie

Între 14 și 16 martie 2024 a avut loc cea de-a XV-a ediție a expoziției internaționale GastroPan în Brașov, găzduită de complexul Lux Divina. Acest eveniment a reunit, atât oferta, cât și cererea din domeniul industriei alimentare, aducând împreună furnizorii și clienții și oferind o platformă pentru prezentări detaliate ale produselor, tehnologiilor și serviciilor specializate.