Sorbetto-in-box

O nouă gamă de ingrediente pentru înghețata artizanală, dezvoltată de Expertarom, sub brandul Cremolinea.

Ușor de preparat cu un conținut ridicat de fruct, ambalate convenabilși sigur în bag-in-box, noua gamă de mixuri pentru sorbet ready-to-use de la Cremolinea va aduce un plus de varietate și valoare oricărei vitrine de gelaterie.

Sorbetul, înghețata de fructe fără lapte sau ingrediente de origine animală, este considerat strămoșul înghețatei. Apă, zahăr și fructe: acestea sunt ingredientele unui sorbet, conținând de obicei cel puțin 30% fruct.

Dacă în Italia este bine-cunoscut și consumat frecvent, în restul Europei este savurat în special în zilele toride de vară, pentru senzația de revigorare și plinătatea dată de fructe.

În ultimii ani, sorbetul este în ascensiune, deoarece se încadrează perfect în mai multe trenduri de actualitate, cum ar fi premium, healthy, indulgence, natural și vegan.

cremos linea

În piața românească, gelateriile oferă, în general, cca. 2-3 sortimente de sorbet într-o vitrină de 16 gusturi. Gama redusă se datorează, în parte, faptului că nu sunt exploatate toate atuurile sale în promovare, iar, pe de altă parte, faptului că prepararea unui sorbet de calitate consumă timp pentru achiziționarea, spălarea, curățarea și pregătirea fructelor. Mai intervin și sezonalitatea, variații ale calității, lipsa spațiului pentru depozitarea fructelor și menținerea igienei.

Prin crearea acestei game, dorim să surmontăm aceste dificultăți, oferind gelatierilor o gamă de mixuri gata preparate, disponibile în 6 gusturi (pentru început), care trebuie doar scoase din frigider și turnate în freezer. Fără spălare, fără curățare, fără prelucrare, fără probleme de depozitare. Iar dacă în prezent mulți gelatieri lucrează cu fructe congelate sau piureuri, gama Sorbetto-in-box economisește inclusiv timpul de pregătire și cântărire a ingredientelor.

Totul ambalat sigur și igienic, în bag-in-box de 5 kg – exact cantitatea necesară pentru prepararea unei vaschete. Cu Sorbetto-in-box, consumatorii dumneavoastră se vor bucura de sorbeturi delicioase, premium, cu până la 40% fruct, calitate constantă și disponibilitate pe tot parcursul sezonului.

Pentru detalii și asistență vă stăm la dispoziție prin Call-center Expertarom 0219242, e-mail: inghetata@expertarom.com.

www.expertarom.com

Brutarul Cofetarul – Gastromedia – GastroPan – PanGastRo