Pasiunea pentru gust: Uleiurile de la Luna Solai în era bucătăriei sănătoase

În lumea dinamică a industriei HoReCa, autenticitatea și calitatea sunt elemente esențiale în crearea unei experiențe culinare de neuitat. În această călătorie a gustului, uleiurile profesionale devin protagoniști, iar Luna Solai se evidențiază ca un model de excelență în sustenabilitate și implicare comunitară.

Importanța designului unui restaurant în industria HoReCa din România

Industria HoReCa din România este într-o continuă evoluție, iar designul magazinului joacă un rol crucial în succesul afacerii în acest domeniu. Într-un mediu concurențial atât de intens, aspectul și atmosfera unui local pot face diferența între succes și eșec. În acest text, vom explora importanța designului magazinului în contextul industriei HoReCa din România și modul în care poate influența experiența clienților și performanța afacerii.

Două medalii de bronz pentru echipa națională de bucătari juniori a României la Olimpiada de la Stuttgart. Următoarea destinație: Aurul de la Luxembourg

După 3 competiții internaționale la care am participat în calitate de concurent, anul acesta rolul meu a fost de manager. Am coordonat Echipa Națională de Bucătari Juniori a României și, deși am avut doar 4 luni la dispoziție să ne pregătim pentru această competiție, am reușit să urcăm de două ori pe podium.

Repausurile periodice de la timpul de muncă

Perioada de repaus reprezintă orice perioadă care nu este timp de muncă, regulile specifice din legislația muncii putând genera situații mai complexe în special în unitățile în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producție sau specificului activității, mai ales în situații în care intervine și munca suplimentară. Vom prezenta în continuare, fără pretenții de exhaustivitate, principalele repere în ceea ce privește perioadele de repaus periodic prin prisma Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii.