Masterclass: Meniuri complete pentru evenimente | 22-23 noiembrie 2022 | Brașov

Cursul se bazează doar pe partea de practică, de la respectarea normelor de igienă în bucătărie, respectarea tehnicilor corecte de gătire, folosirea corectă a tehnologiei actuale, determinarea gustului și a texturii corecte a preparatelor, până la reducerea pierderilor și a risipei alimentare!

Evenimentul potrivit pentru modernizarea sau chiar deschiderea unor business-uri!

Cea mai mare expoziție autohtonă dedicată industriei de panificație și HoReCa își va deschide porțile, pentru a 14-a ediție, în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc, aceeași locație în care s-au întâlnit anul acesta mii de specialiști din domeniu. Cele mai inovatoare soluții și echipamente pentru morărit, brutărie, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie și HoReCa vor fi expuse în multe standuri expoziționale, timp de trei zile.

Gastropan 2023: o nouă șansă de a experimenta inovații și tehnologii moderne!

Participarea la GastroPan este o investiție profitabilă, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori, datorită capacității sale deosebite de a conecta furnizorii de echipamente și materii prime cu operatorii și producătorii din industria de panificație, cofetărie și HoReCa. Miile de tipuri de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, sutele de programe demonstrative, numeroasele concursuri și demonstrațiile LIVE îmbogățesc programul celor trei zile de desfășurare al expoziției.