Gastropan 2023: o nouă șansă de a experimenta inovații și tehnologii moderne!

Participarea la GastroPan este o investiție profitabilă, atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori, datorită capacității sale deosebite de a conecta furnizorii de echipamente și materii prime cu operatorii și producătorii din industria de panificație, cofetărie și HoReCa. Miile de tipuri de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, sutele de programe demonstrative, numeroasele concursuri și demonstrațiile LIVE îmbogățesc programul celor trei zile de desfășurare al expoziției.

Au început deja pregătirile pentru cea de-a 14-a ediție a expoziției GastroPan – cel mai mare eveniment pentru soluții și tehnologii dedicate afacerilor din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa, iar mai mulți furnizori și-au rezervat deja standul la ediția anului 2023. Expoziția GastroPan este cunoscută ca fiind cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor și soluțiilor profesionale pentru industria panificației, cofetăriei, gastronomiei și HoReCa. Ediția cu numărul 14 a expoziției se va desfășura în perioada 17-19 martie 2023, la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc, aceeași locație în care s-au întâlnit anul acesta mii de
specialiști din domeniu.

Locație perfectă pentru crearea de noi legături

Conform sondajelor de opinie, dar și a solicitării de standuri cu suprafețe generoase și suplimentări față de suprafețele rezervate anterior, organizatorii au decis ca expoziția anului 2023 să aibă loc în 3 săli expoziționale.
GastroPan 2023 se va desfășura la Brașov, la centrul de evenimente Lux Divina, în sălile Lux Divina, Dacia și Parc. Faptul că Brașovul este poziționat în centrul țării, locația este ușor accesibilă din punct de vedere logistic și dispune de o parcare generoasă, existența numeroaselor posibilități de cazare, chiar în centrul de evenimente care va găzdui expoziția, precum și deschiderea Aeroportului Internațional din Brașov până la finalul anului, sunt factorii principali care au contribuit la luarea deciziei de a organiza expoziția aici. Cel mai important motiv însă era cererea expozanților, furnizorilor de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate din România și din străinătate, de a muta expoziția în centrul țării.

 

Programul Start Up Nation 2022 – cerere mare de echipamente și utilaje

Datorită demarării programului Start Up Nation 2022, prin care firmele noi vor putea primi fonduri nerambursabile de la stat, toți cei interesați, începând de la antreprenori și operatori din industriile de profil, vor profita de ofertele furnizorilor din domeniu. Revista Brutarul-Cofetarul împreună cu expoziția GastroPan oferă o posibilitate inedită pentru furnizorii de mașini, utilaje și echipamente ca să promoveze soluțiile către clienții autohtoni. Producătorii și operatorii vor avea posibilitatea de a testa, compara și vedea LIVE echipamentele și utilajele prezentate la Brașov. Cei interesați pot să solicite până atunci oferte pentru business-urile lor prin contactarea furnizorilor care apar pe paginile revistei Brutarul-Cofetarul.

Locul soluțiilor de afaceri

Datorită capacității sale deosebite de a conecta furnizorii de echipamente și materii prime cu operatorii și producătorii din industria de panificație, cofetărie și HoReCa, GastroPan a câștigat an de an tot mai mulți expozanți și vizitatori. Zeci de expozanți din țară, dar și din străinătate, și cei mii de vizitatori care au fost prezenți la ediția din 2022 au garantat timp de calitate la expoziție, iar organizatorii promit oferte noi și program variat pentru ediția din martie 2023, de la Brașov.

Mai multe cereri, mai multe oferte

La fiecare ediție GastroPan se prezintă soluții adaptate la nevoile și specificul pieței locale. În acest scop organizatorii sunt în strânsă legătură cu vizitatorii specialiști, realizând sondaje la expoziție, dar și prin intermediul revistelor Brutarul-Cofetarul și Gastromedia. De asemenea vizitatorii se așteaptă ca expozanții să organizeze cât mai multe programe demonstrative la standurile proprii, să ofere rețete, concepte, tehnologii și idei de afaceri.
Prezenți la GastroPan 2022, furnizorii de materii prime pentru domeniile vizate de expoziție pregătesc deja produsele cu care să își surprindă vizitatorii în cadrul expoziției. Cum este firesc, procesul începe cu racordarea la piața internațională și nevoile identificate ale consumatorilor și continuă cu procesul de cercetare și dezvoltare de produse care să răspundă sau preîntâmpine aceste nevoi. Din cel mai recent sondaj reiese faptul că principala dorință a vizitatorilor este aceea de a întâlni mai multe oferte de ingrediente mai rar folosite, cum sunt produsele fără gluten, lactoză sau zahăr, și de a experimenta avantajele acestora în obținerea produselor noi, inovatoare.

Eveniment important, pentru specialiștii din domeniu

GastroPan s-a dezvoltat rapid datorită caracterului său profesional, tip B2B, vizitatorii regăsind soluții și tehnologii strict pentru domeniile lor de activitate. Expozanții sunt atrași și ei de acest aspect, apreciind faptul că GastroPan este un eveniment cu circuit închis. Acest lucru înseamnă că vizitatorii provin exclusiv din rândul producătorilor și antreprenorilor din domeniu, fiind invitați folosind o bază de date atent monitorizată și permanent actualizată. Capacitatea de a reuni cererea și oferta de pe piață au făcut din GastroPan cea mai eficientă platformă de afaceri din industria de panificație, cofetărie și HoReCa din România.

Concursurile GastroPan, nelipsite în ediția următoare

Interesul brutarilor și al cofetarilor crește de la o zi la alta, organizatorii anunțând că vor face publice noile tematici în curând, astfel încât specialiștii să aibă suficient timp la dispoziție pentru a se pregăti temeinic pentru această ediție a concursurilor.

Rezervarea standurilor pentru GastroPan 2023 continuă

Standurile GastroPan sunt alocate în ordinea rezervărilor confirmate. Pentru a deveni EXPOZANT și a BENEFICIA de o poziționare favorabilă a standului, contactați organizatorii la telefon 0733 313 043 sau pe adresa info@gastropan.ro.Pentru detalii despre expoziția GastroPan 2023, urmăriți pagina www.gastropan.ro.
Cum v-am obișnuit, în fiecare ediție a revistei Brutarul-Cofetarul, vă vom prezenta informații noi organizatorice, dar și servicii și produse pe care le puteți regăsi în standurile expoziției GastroPan 2023.