Susține un atelier culinar de „ZIUA INTERNAȚIONALĂ A BUCĂTARILOR 2022”

Încă de la crearea sa, de către regretatul Chef Dr. Bill Gallagher în 2004, Worldchefs s-a angajat să folosească Ziua Internațională a Bucătarilor pentru a celebra nobila noastră profesie, amintindu-ne întotdeauna că este de datoria noastră să transmitem cunoștințele și abilitățile noastre culinare următoarei generații de bucătari cu un sentiment de mândrie și angajament față de viitor.

29 septembrie – Ziua Internațională de conștientizare asupra RISIPEI ALIMENTARE

Rompan, Patronatul Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase este implicat activ în acțiunea: STOP RISIPA ALIMENTARĂ prin intermediul proiectului Erasmus+ 2021-1-RO01-KA220-VET-000028008 “STOP WASTE TO VET – Metode de reducere a risipei alimentare în produsele făinoase prin dezvoltarea competenței specifice a specialiștilor din sector”.