Evenimentele și sezonul rece (3)

Iată-ne ajunși în perioada în care tragem linie și facem bilanțul. Alegem oamenii cu care vrem să continuăm, schimbăm meniurile, decorurile, testăm și ne profesionalizăm: traininguri, masterclassuri – tot ce este nevoie pentru ca noul sezon să ne găsească pregătiți și cu lista plină de rezervări cât ai zice „nuntă”.

OFERĂ CONTINUITATE AFACERII TALE PRIN ASIGURĂRI SPECIFICE

Industria HoReCa este în plin proces de redresare. Pentru a face față, operatorii și investitorii sunt nevoiți să dea dovadă de o bună gestionare a riscurilor și a resurselor. Nicio afacere nu este ferită de riscuri, iar dacă pornești la drum doar cu speranța că problemele și incidentele te vor ocoli, este posibil să te confrunți cu situații limită care vor pune în pericol continuitatea afacerii tale. Nimeni nu zice să pui răul înainte, însă accidente, situații neprevăzute sau chiar catastrofe, se mai întâmplă. Și pentru a nu-ți afecta businessul, aceste riscuri pot fi asigurate. Groupama vine cu o serie de soluții de continuitate în cazul în care afacerea ta este af ectată de evenimente neprevăzute.

Flexibilitatea și inovația – cele mai importante aspecte din industria alimentară

Revista Gastromedia are onoarea de a lua interviu cu oameni specialiști din industria HoReca, cofetăriei, patiseriei și panificației, pentru care flexibilitatea și inovația reprezintă aspectele cele mai importante ale companiei chiar dacă modificările legislative și lipsa forței de muncă sunt, totodată, cele mai mari provocări ale zilelor noastre – precizează Laura Ștefan, departamentul de marketing Expertarom Food Ingredients SRL.

Pasionații de artă culinară se întâlnesc la Food Content Creators Conference & Awards 2023!

După 16 ediții, Food Bloggers Conference, cea mai îndrăgită conferință dedicată pasionaților de artă culinară, se reinventează într-un eveniment mult mai mare, sub numele Food Content Creators Conference și adaugă o nouă componentă: gala de premiere Food Content Creators Awards. Noua ediție va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott din București.