Restaurantul LA IAZ – o experiență culinară memorabilă prin atenția la detalii, plating și profesionalismul personalului
Într-o lume gastronomică în continuă schimbare, unde tendințele, inovațiile și cerințele clienților se află într-o evoluție perpetuă, am avut ocazia să pătrundem în culisele unui complex turistic de top, Zaga Zaga, și să discutăm cu chefii care dau viață preparatelor servite aici. În cadrul acestui interviu exclusiv, am explorat activitățile zilnice din bucătăriile hotelului, fluxul tehnologic ce susține eficiența operațională și cum influențează tendințele actuale modul în care acești profesioniști își desfășoară activitatea. Executiv Chef George Petrescu, Chef Lungu Cosmin, Chef Stoian Ana, Soochef Sofronie Cosmin și Soochef Gheorghiță Raluca ne-au împărtășit nu doar secretele și provocările cu care se confruntă, ci și viziunea lor asupra viitorului gastronomiei și importanța inovației într-un mediu culinar atât de dinamic.
