A mânca este o plăcere a vieții – interviu cu Lady Chef a României, Cornelia Ghișoi

În cadrul acestui interviu cu Lady Chef a României, Cornelia Ghișoi, se explorează importanța meseriei de bucătar, participarea la cursurile de perfecționare Pangastro și frumusețea acestei profesii dedicate. Doamna formator ne împărtă-șește din experiențele sale și ne dezvăluie secretele care stau la baza succesuluisău în arta culinară.

GastroPan 2025 – evenimentul cu soluții pentru industria panificației, cofetăriei și HoReCa!

Primăvara anului 2025 aduce cu sine un eveniment mult așteptat de toți profesioniștii și pasionații de panificație, patiserie și cofetărie din România și nu numai. Ediția a XVI-a a expoziției GastroPan, cea mai mare expoziție internațională dedicată industriei de panificație, cofetărie, patiserie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa, își va deschide porțile pentru a oferi o platformă unică de întâlnire între experți, furnizori și vizitatori dornici să descopere ultimele tendințe, inovații și produse de top.