„DAR” oare merită investiția? Cum să crești un restaurant de la zero la self-sustaining în doar doi ani

„Merită investiţia într-un restaurant? Oare să nu optăm pentru ceva cu mai puţină bătaie de cap și rezultate mai rapide?” – asta mă întreabă absolut toţi antreprenorii pe care îi întâlnesc. Iar răspunsul meu este mereu același: cu siguranţă merită, DAR în anumite condiţii. Așa că am decis să împărtășesc o poveste de succes, care sper să vă inspire și să vă motiveze.

GastroPan 2025 – evenimentul cu tradiție și continuitate prezent de 16 ani

Dragi profesioniști din industria alimentară și HoReCa, Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la cea de-a XVI-a ediție a expoziției GastroPan care va avea loc în perioada 27-29 martie 2025, la Brașov. Fie că sunteți furnizor de materii prime sau echipamente, în căutarea de noi parteneri și clienți sau vizitator pasionat de ultimele tendințe și inovații din domeniu, GastroPan 2025 va fi o platformă perfectă pentru a vă îmbogăți cunoștințele și rețeaua profesională.