Tăvi GN, consumabile, linii de gătit, vinuri și multe alte teme în Gastromedia

  În fiecare ediție a revistei Gastromedia dorim să aducem în atenția cititorilor – specialiștilor, managerilor, antreprenorilor și altor factori de decizie din domeniul HoReCa – câteva tematici de actualitate și de interes. Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești și se trimite prin poștă abonaților. În plus, revista se … Continued

Grupurile fiscale în domeniul impozitului pe profit

Cadrul legal: În Monitorul Oficial nr. 1269 din 21 decembrie 2020 a fost publicată LEGEA nr. 296 din 18 decembrie 2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, iar modificările au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2021.

Reducerea costurilor prin management și parteneriat inteligent

  Pandemia de Covid-19 a generat o creșterea cheltuielilor pentru toți operatorii din HoReCa. În circumstanțe normale, și noi am majora prețurile, însă știm că mulți dintre parteneri nu au posibilitatea de a absorbi creșterile. Depinde de fiecare să identifice mecanisme de economisire, pentru a face industria ospitalității accesibilă pentru oaspeți și profitabilă pentru hotelieri. … Continued

EXPO GASTROPAN SE AMÂNĂ PENTRU O DATĂ CARE URMEAZĂ A FI ANUNȚATĂ ÎN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2021

Ținând cont de obiectivul expoziției și luând în considerare persistența și evoluția situației create de pandemie, respectiv din cauza restricțiilor și interdicțiilor legale în vigoare privind organizarea și desfășurarea evenimentelor, precum și din dorința de a proteja atât sănătatea participanților, cât și afacerile expozanților și vizitatorilor, s-a decis ca cea mai bună soluție pentru organizarea cu … Continued