Cum să economisiți 30.000 lei pe an?
Un hotel cu 50 de camere care folosește 2 plicuri de săpun, 2 plicuri de șampon și 2 de gel de duș per noapte irosește 30.000 lei/an, pentru că nu a devenit încă „eco-friendly”.
Un hotel cu 50 de camere care folosește 2 plicuri de săpun, 2 plicuri de șampon și 2 de gel de duș per noapte irosește 30.000 lei/an, pentru că nu a devenit încă „eco-friendly”.
Atunci când plănuiești să deschizi o afacere în domeniul HoReCa este nevoie nu doar de o idee și de un meniu senzațional, ci și de o echipă care să te ajute să îți pui în aplicare planurile de amenajare a spațiului. Modul în care va arăta viitoarea ta locație va fi un element decisiv în … Continued
Cine suntem noi? Activăm din anul 2003 și ne ocupăm locul în domeniul HORECA – sosuri ambalate la monodoze. Suntem într-o continuă evoluție și am ajuns să furnizăm sosuri pentru mai bine de 1000 de client. Avem o secție de ambalare și un laborator în care concepem noile sosuri sau le ajustăm pe cele vechi. … Continued
Prin Legea nr. 296/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal și OUG nr. 13/2021 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal și a Legii contabilității nr. 82/1991 au fost aduse o serie modificări în ceea ce privește sistemul TVA la încasare, în principal fiind majorat plafonul de eligibilitate de la 2.250.000 RON la 4.500.000 RON. Vom prezenta în continuare principalele repere ale acestui sistem în noua sa reglementare.