De ce sunt necesare monodozele în distanțare socială?

Sosierele = o problemă. Prin folosire fără a fi dezinfectate după fiecare client pot transmite boli. Noile condiții de igienă din restaurante Cităm: „se interzice transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor și al altor obiecte de pe o masă pe alta. Acestea vor fi dezinfectate după plecarea clienților de la o masă și, unde este posibil, se … Continued

Cum reduci costurile prin achiziții și parteneriate inteligente?

Noua normalitate a impus locațiilor HoReCa reguli stricte privind siguranța clienților și angajaților dar și necesitatea identificării de soluții rapide pentru menținerea afacerii. Statistici ne arată că luna octombrie a adus scăderi de până la 83% a gradului de ocupare a structurilor de cazare la nivel european iar restricțiile care se preconizează a fi menținute și de sărbători întârzie relansarea industriei hoteliere.

Furnizorii din HoReCa pot profita de tematicile abordate în revista Gastromedia

Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești, cu o experiență de peste 15 ani în deservirea acestui domeniu. Prin conținutul de specialitate, proiectele susținute, revista Gastromedia reprezintă o punte de legătură între cererea și oferta prezente pe această piață, oferind partenerilor săi reale oportunități de creștere a afacerii lor. Revista … Continued