GastroPan 2023 – locul unde industria întâlnește afacerea – 17-19 martie 2023 la Brașov!

Ediția cu numărul 14 a expoziției internaționale GastroPan își anunță de pe acum succesul, zeci de expozanți din mai multe țări anunțându-și deja participarea. Companiile furnizoare de echipamente, ingrediente și soluții pentru sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa au rezervat standurile la următoarea ediție a expoziției, în primăvara anului viitor. Brașovul va deveni, în perioada 17-19 martie 2023, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu mii de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit și HoReCa.

TOT MAI MULȚI EXPOZANȚI ÎȘI OCUPĂ STANDURILE ÎN CADRUL GASTROPAN 2023

Chiar dacă mai sunt câteva luni până la următoarea ediție a expoziției internaționale GastroPan, rezervările pentru anul 2023 se fac într-un ritm alert, care surprinde chiar și organizatorii. Înscrierile pentru expoziția GastroPan au început și peste jumătate din suprafața expozițională a fost deja rezervată.

Ordinea în care sunt solicitate spațiile de expunere este primul și principalul criteriu luat în considerare la distribuirea standurilor. Interesul crescut ale firmelor din România și străinătate pentru participarea la GastroPan – atât a celor care deja au mai participat, dar și a unor furnizori noi – denotă clar că succesul răsunător al edițiilor trecute a poziționat expoziția în topul evenimentelor dedicate acestor sectoare.

CEL MAI UTIL EVENIMENT DE AFACERI DIN SECTOR

GastroPan a devenit cea mai eficientă platformă de afaceri pe care furnizorii își pot valorifica soluțiile, iar producătorii și operatorii pot experimenta și compara echipamentele, ingredientele și tehnologiile de pe piață. Vizitarea expoziției poate avea un rol decisiv pentru operatorii și producătorii din sector care plănuiesc să facă achiziții de echipamente, ustensile, materii prime și alte soluții și tehnologii. Evenimentul le oferă acestora șansa de a experimenta și a testa soluțiile disponibile, de a compara ofertele de pe piață, și astfel, de a alege cele mai potrivite soluții pentru afacerile lor.

AVANTAJE PENTRU EXPOZANȚI ȘI VIZITATORI

Participarea la GastroPan este o investiţie profitabilă pentru ambele părți implicate – furnizorii care își expun soluțiile la standuri pe de o parte și managerii și specialiștii care vizitează evenimentul de cealaltă parte. Furnizorii de pe piață pot interacționa astfel cu mii de factori de decizie din partea producătorilor și operatorilor care activează pe piață, în timp ce vizitatorii specialiști au acces la o multitudine de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, urmărind în paralel sute de programe demonstrative, participând la numeroase concursuri și ateliere practice.

CINE SUNT EXPOZANȚII LA GASTROPAN?

Expozanții GastroPan sunt importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate, din România și din străinătate, companii de talie internațională prezente pe piața românească cu unități de producție sau distribuție. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activitățile specifice industriei de panificație, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie şi HoReCa.

GastroPan aduce soluții profesioniste pentru toate tipurile de afaceri din panificație-cofetărie-HoReCa

Iată câteva concepte importante:

PANIFICAȚIE

Elementele de bază, reînnoite – de la materii prime precum făina și drojdia până la produsul finit, de la malaxoare până la cuptoare, toate sub standardul calității și inovației. GastroPan și-a confirmat rolul important al industriei datorită prezenței companiilor de top și a unei game complete de produse dedicate lanțului de aprovizionare cu panificație, patiserie, morărit.

Tehnică și inovație. Pregătire optimă – noi tehnici de prelucrare, gătit și conservare prezentate la GastroPan – prezentarea utilajelor și echipamentelor cele mai necesare în industrie precum echipamente personalizate, soluţii pentru dotarea brutăriilor, linii complete de panificaţie și patiserie, cuptoare de toate tipurile şi tehnologiile: tip tunel, pe vatră, rotative, cu convecţie, cuptoare combinate, termo-ciclice și cuptoare modulare; mini-cuptoare pe vatră, congelatoare șoc tunel, spiral, depozit congelator, frigider pentru materii prime, echipamente de răcirea apei, dospitoare cu tehnologie de întreruperea fluxului etc. Mâncare alternativă – soluții naturale, autentice și inovatoare, pornind de la produse fără gluten până la făinuri gourmet și bucătărie „alternativă”. Ușor și rapid – în industria de profil, este necesară digitalizarea și punerea în funcțiune a tehnologiei inovative. Acest lucru se poate realiza prin firmele cu diferite sisteme informatice care pot fi implementate începând de la recepția materiilor prime până la logistica companiei.

PATISERIE

Gustos și nou – autenticitatea, calitatea și inovația sunt valorile cheie ale producției de patiserie care beneficiază de mari avantaje și resurse noi. Mai presus de toate, prezența marilor producători de materii prime, accesorii și echipamente pentru patiserii reprezintă un punct cheie la GastroPan. Materii prime. Ingrediente care fac diferența – produse semifabricate, ingrediente de bază, dulcețuri, cacao și derivate, amidon, făină, drojdii și înlocuitori. Toate materiile prime esențiale pentru realizarea oricărui tip de produs al sectorului de patiserie. Accesorii și echipamente – cuptoare, malaxoare, aparate de răcire rapidă și toate celelalte tipuri de echipamente necesare unui atelier de patiserie artizanală. O prezentare completă a celor mai inovatoare soluții tehnologice, respectând pe deplin cele mai bune tradiții de patiserie.

COFETĂRIE

Bazele cofetăriei care nu pot lipsi dintr-o unitate – vitrine frigorifice orizontale sau verticale, utilaje, echipamente, ustensile și accesorii pentru cofetării și mobilier și diferite echipamente inox pentru cofetării. Mii de ustensile şi accesorii de cofetărie – pot cuprinde diverse forme de tort, suporturi pentru tort, stative pentru brioşe, poşuri pentru ornare, duiuri, cutii pentru desert, spatule, ornamente comestibile şi necomestibile, diverse figurine, lumânări, platouri, marțipan, fondant etc.

Gamă largă de ingrediente – arome pentru cofetărie, premixuri instant pentru umpluturi de cofetărie, umpluturi de fructe pentru cofetărie, creme preparate pentru cofetărie, creme de cacao pe bază de grăsimi vegetale, stabilizatori pentru prepararea deserturilor pe bază de frișcă, geluri și glazuri pentru cofetărie, coloranţi alimentari etc. Tendințe noi – tendințele pieței, cele mai noi tehnologii și inovații. Pentru a afla schimbările pentru a putea defini gusturile viitorului. Desertul ca spectacol – încă o dată, GastroPan oferă scena ideală pentru prezentarea „afacerii deserturilor”, multiplicându-și posibilitățile infinite în mod creativ și ca divertisment. Se prezintă toată varietatea, imaginația și nuanțele creațiilor irezistibile. Acest adevărat eveniment dulce este o priveliște pentru ochi și o multitudine de gusturi uimitoare pentru papilele gustative.

GELATERIE

O afacere la rece – un colț din ce în ce mai popular al sectorului, înghețata, un produs care se bucură de o expansiune globală de neoprit, iar gelateria își aduce întregul univers la GastroPan, inclusiv materii prime, mașini și echipamente și cea mai recentă generație de vitrine frigorifice. Produse semi-fabricate. Calitatea de bază – produse semifabricate pentru înghețată artizanală, produse aromate pentru mixul de bază, gata de utilizare sau decorare, tot ce au nevoie producătorii în practică, inclusiv cele mai bune practici de depozitare a materiilor prime, reducerea timpilor de preparare, asigurarea igienei și realizarea de produse finale de înaltă calitate. Mașini. Gata pentru obținere – de la freezere discontinue la pasteurizatoare și utilaje specializate (pentru creme, iaurt înghețat etc.). O resursă majoră pentru înghețată artizanală printr-o gamă de încredere, completă și versatilă.

CAFEA, CEAI ȘI ALTE BĂUTURI

Amestecul perfect de tradiție și viitor – aparate de prăjire, dar și importatori, producători și antreprenori din industrie din țară și străinătate, precum și firmele de top, vin la GastroPan, deoarece este locul în care se întâlnește întreaga afacere legată de cafea. Aromă cuceritoare – o gamă bogată de produse, istorie, tradiție, oportunități, conținut și șanse de specializare profesională, cu cultura de top a cafelei în centrul ei, începând cu diferite amestecuri, inclusiv tipuri exotice.
Ceaiul. Lumea într-o ceașcă de ceai – lumea ceaiului: tradiție, sănătate, bunăstare. Un produs care se mândrește cu o distribuție pe scară largă în restaurante, hoteluri, stațiuni, spa-uri, baruri, ceainării și patiserii din întreaga lume. Ceaiul a fost întotdeauna o oportunitate excelentă de afaceri. Modernitatea din lumea de azi – calitatea produselor și inovarea serviciilor, noi tendințe, instrumente și formule dedicate universului restaurantelor, pentru a asigura o distincție între afaceri și a favoriza dialogul între diferitele ramuri de producție din sectorul cafelei și ceaiului.

HoReCa

Bucătăriile în centrul atenției – în fiecare zi, managerii de restaurante lucrează într-o afacere care necesită o mare flexibilitate și o capacitate constantă de reînnoire. Acesta este unul dintre motivele pentru care GastroPan este un punct de referință, oferind o prezentare optimă a companiilor expozante, prezentând și furnizând preview-uri anticipate ale tendințelor viitoare. Echipamente inovatoare – instalații, echipamente, mașini pentru procesarea alimentelor și spălare și o gamă completă de soluții de vârf dedicate restaurantelor și unităților HoReCa. Cultură alimentară – discuții specifice dedicate culturii alimentare, cu bucătari internaționali și figuri de top din industrie. Toate în perfectă sincronie cu ultimele fenomene socio-gastronomice.

NOI OPORTUNITĂȚI DE BUSINESS

Experiența participării la o expoziție internațională precum GastroPan poate însemna pentru un proprietar de cofetărie sau brutărie șansa de a găsi o nișă de business pe care să o exploateze, o nouă idee de afacere sau o nouă perspectivă asupra nevoilor pe care le are publicul țintă. Mai mult, în cadrul standurilor care expun la expoziție, un specialist, expert sau antreprenor poate regăsi soluții pentru eficientizarea activității, pentru un mai bun control al calității sau pentru creșterea valorii adăugate a produselor și serviciilor pe care le oferă.

GASTROPAN – PLATFORMĂ DE LANSARE ȘI TESTARE A NOUTĂȚILOR

Unii producători încearcă să găsească noi surse de profit prin extinderea activității, în timp ce alții sunt în căutarea de noi nișe de afaceri. Unii vor să se extindă, alții să se specializeze deschizând o afacere nouă. Unii antreprenori au nevoie de idei în amenajarea unui magazin de profil, alții tocmai implementează o nouă linie de producție. Indiferent care este motivul vizitei, la standurile GastroPan se pot regăsi și experimenta o gamă variată de soluții și tehnologii pentru toate tipurile de afaceri de profil. 

Vizitatorii își vor satisface pasiunea pentru artă și artizanat, vor urmări modul de funcționare a unor linii industriale avansate, vor descoperi rețete tradiționale reinventate și noi stiluri alimentare. GastroPan este locul în care numeroși furnizori își prezintă noutățile, oferind vizitatorilor oportunitatea de a testa și compara ultimele metode și tehnologii de procesare, modelare, coacere sau decorare. Demonstrațiile practice susținute la standuri asigură un mediu profesionist plin de programe dinamice și atractive.

ACCENT PE SOLUȚIILE PROFESIONISTE

Indiferent de tipul și mărimea afacerii, toți managerii și specialiștii din domeniile țintă vor regăsi la standurile GastroPan soluțiile potrivite pentru activitățile pe care le desfășoară. Chiar dacă operați o mică brutărie artizanală, un laborator de cofetărie sau o fabrică de fursecuri, furnizorii români și străini care expun la standuri vor răspunde cu ingredientele, ustensilele, utilajele și tehnologiile potrivite.

REZERVAREA STANDURILOR PENTRU GASTROPAN 2023 ESTE ÎN PRIM PROCES

Datorită cererii ridicate ale expozanților, expoziția se va desfășura la Brașov, complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina, Parc și pe platforme outdoor. Pe lângă acestea, există și alte modalități de promovare ale afacerilor precum Business Point, expunerea roll-up, distribuirea pliantelor. Participarea cu un stand fizic la GastroPan este cu siguranță cea mai eficientă cale prin care furnizorii de profil se pot adresa vizitatorilor specialiști ale căror afaceri au ca sursă de inspirație această expoziție. Cu toate acestea, evenimentul asigură căi eficiente de promovare furnizorilor din domeniu care nu au rezervat un stand din diferite motive. Rezervarea unui stand fizic este foarte avantajos deoarece cel mai mic stand expozițional care poate fi ocupat chiar acum este de 4 m2.

Standurile GastroPan sunt alocate în ordinea rezervărilor confirmate. Pentru a deveni EXPOZANT și a BENEFICIA de o poziționare favorabilă a standului, contactați organizatorii la telefon 0733 313 043 sau pe adresa info@gastropan.ro. Pentru detalii despre expoziția GastroPan 2023, urmăriți pagina www.gastropan.ro.