Amenajarea Garrison by the Lake, de la Peaky Blinders, la un restaurant pe marginea unui lac din Râmnicu Vâlcea

Situat în inima orașului Râmnicu Vâlcea, într-o zonă în plină dezvoltare, „Garrison by the Lake” este un local inspirat din serialul Peaky Blinders, având un concept inedit în care fiecare colț spune o poveste.

Este vorba despre un proiect realizat în totalitate de echipa Trend Furniture, pornind de la pasiunea proprietarilor pentru cunoscutul serial, trecând la transpunerea ei într-un design cu destinație HoReCa și ajungând la un local devenit rapid favoritul consumatorilor vâlceni.

 

trend furniture
„Estetica acestui restaurant a pornit de la un film, de la „Peaky Blinders”, un film foarte vizionat și apreciat în zilele lungi de izolare de pandemie. De aici vine și denumirea adaptată locației noastre „Garrison by The Lake”. Deși pare o simplă inspirație, această denumire ni
s-a părut foarte potrivită conceptului nostru. Acesta este un loc în care vin persoane de vârstă diferită, din medii profesionale diverse, pentru persoane care caută un loc plăcut, un loc frumos, care îți dă siguranță și încredere, exact ca și în film. Și tocmai acea atmosferă a anilor ’20 londonezi am vrut să o aducem și în această locație. În acest moment a intervenit Trend Furniture fără de care nu cred că am fi reușit să transpunem această idee atât de bine”, a declarat Iuliana Diaconescu, proprietar Garrison by The Lake. Acest proiect a fost creat ca o cerință a publicului vâlcean, locația punând la dispoziția clientului servicii cu un înalt grad de profesionalism, fiind un concept ce combină ideea de bar/pub, cu cea de masă. Această locație completează piața HoReCa din orașul Vâlcea și totodată a dus la o creștere a cererii pentru produse și servicii de calitate în zonă.

trend furniture

El a fost gândit a fi un restaurant clasic care să poată satisface o varietate de gusturi și preferințe ale oamenilor. Ne-am gândit și ne-am dorit ca, din primul moment în care oaspetele ne pășește pragul, el să poată simți atmosfera locului: de relaxare, de familiaritate și de bună dispoziție, alături de un meniu potrivit, gătit de un bucătar șef priceput, așa cum avem noi. Altfel, acest restaurant este foarte plăcut”, a adăugat Iuliana Diaconescu.

Sursa de inspirație au fost pub-urile scoțiene adaptate pe nevoile și cerințele pieței românești. Atât de proiectare, cât și de implementarea în locație s-a ocupat echipa Trend Furniture, proiectul de design fiind realizat de Arh. Dan Rus. „Produsele pe care le-am folosit în amenajarea acestei locații au fost făcute de către Trend Furniture, custom made, iar altele au fost furnizate pe baza sugestiilor și propunerilor oferite tot de Trend Furniture. Ne-am bazat foarte mult pe calitatea acestora și a serviciilor lor. Sunt foarte funcționale, de o calitate superioară multora altora de pe piață și cred că nu am dat greș bazându-ne pe sugestiile acestea oferite de către Trend Furniture”, a mai menționat proprietara. În cadrul acestei amenajări, piesa centrală este barul, care poate fi observat încă de la intrarea în restaurant, iar farmecul acestui local constă în atenția acordată fiecărui detaliu.

„Fiecare colț poartă o semnătură: panourile despărțitoare, canapelele Chesterfield, barul în sine este o emblemă a celor de la Trend, lampadarele sunt deosebite și ele. Fiecare idee pe care am avut-o, fiecare problemă care s-a ivit pe parcursul amenajării am discutat-o mai întâi cu cei de la Trend. Ne-am bazat foarte mult pe experiența lor, pe calitatea serviciilor oferite, pe promptitudine și faptul că au fost buni consilieri ne-a ajutat pe noi să punem în practică ceea ce a fost mai bine pentru noi. Tocmai de aceea, recomand cu mult drag Trend Furniture.”

Despre Trend Furniture

Trend Furniture este un furnizor de soluții de amenajări interioare, specializat în amenajări HoReCa care are în centrul său o zonă de producție mobilier de circa 600 metri pătrați, situată în comuna

Gilău din județul Cluj. Este o companie 100% românească, prezentă pe piață încă din 2003, cu o echipă de circa 50 de angajați, formată din consultanți specializați, designeri, proiectanți și ingineri de producție, echipă care creează concepte personalizate ce generează o experiență unică pentru clientul final-consumatorul. Datorită plajei ample de specialiști, Trend Furniture este un furnizor complet, care oferă consiliere personalizată, producție custom in-house, o varietate mare de produse precum și servicii de design, proiectare, montaj și mentenanță. Trend Furniture oferă soluții de la A la Z clienților săi, având o abordare 360 grade a proiectelor. Echipa Trend Furniture are experiență internațională. În fiecare an, circa o treime dintre proiectele realizate sunt în străinătate, în țări precum Olanda, Belgia și Luxemburg. Printre clienții din portofoliul său local se numără companii precum Bergenbier, Teleferic Grand Hotel, Ana Pan, Rompetrol, Ramada, Hotel Alpin Poiana Brașov, Hotel Internațional Iași sau Marty Restaurants.

Text: www.trendfurniture.ro

 

GastromediaBrutarul-CofetarulGastroPan