Acest modul de curs este dedicat specialităților din carne de porc, vită şi miel și va dezvălui varietatea largă de preparate ce pot fi obținute din aceasta. Pe lângă felul principal se vor pregăti şi sosuri şi garnituri potrivite. De la selectarea materiilor prime la procesarea termică a acestora, cursanții vor învăța numeroase detalii care influențează decisiv gustul și aspectul preparatelor, impulsionând astfel satisfacția consumatorilor și profitul locației care servește astfel de produse. Un accent deosebit se va pune pe tehnica de „plating” – cursanții vor exersa modul de aranjare în farfurie a preparatelor, pentru a le valorifica cel mai bine în privirile consumatorului.
Perioada de desfășurare: 9-10 decembrie 2020
Se vor pregătii următoarele rețete:
- Muşchi de vită în crustă de parmezan
- Muşchi de vită cu spanac şi ouă de prepeliţă
- Muşchi de vacă şi foie gras îmbrăcat în aluat franţuzesc
- Muşchi de vită şi piept de pui în mantie de verdeţuri
- Cotlet de miel pe prăjitură din legume
- Cotlet de miel în mantie de fistic
- Muşchiuleţ de miel cu spanac verde, în prosciutto
- Muşchi de porc uşor afumat, cu ciuperci învelit în prosciutto
- Muşchi de porc în crustă de migdale
- Rulada de porc cu feta și ardei kapia copt
Mentorul cursului este prima Lady Chef a României, Doamna Cornelia GHIȘOI.
- 10 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I – 9:00 – 18:00
ziua II – 8:00 – 15:30 - locuri disponibile: 15-18
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: Braşov
MĂSURI DE SIGURANȚĂ COVID-19
https://bit.ly/pangastro-siguranta
Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!