Tutorial dantelă din zahăr

Oferă plus-valoare torturilor tale cu dantela comestibilă rezistentă și flexibilă de la Lumea Basmelor. Urmărește cât de simplu se obține în cei 8 pași de mai jos.

Profită de reducerea de 5% din orice comandă de pe www.lumeabasmelor.ro

Nu uita să folosești cuponul de reducere gastropan-5G

Ingrediente/ustensile necesare:

Deschideți ambalajul care conține LUMEA CAKE LACE dantela de zahăr

Turnați cantitatea dorită
într-un bol și adăugați apă fierbinte în proporție egală 1:1

Omogenizați bine timp de cca. 5 minute, până obțineți o consistență cleioasă și spumoasă;

Aplicați pe forma din silicon o cantitate suficientă de mix pentru dantelă

Întindeți bine materialul pe toată suprafața formei din silicon, pentru a umple toate golurile

Pentru o uscare mai rapidă, puteți folosi un ventilator de aer obișnuit

În timpul desprinderii de pe formă așezați dantela pe o suprafață plană și trageți cu grijă

Dantela obținută este gata pentru a fi aplicată pe tort, fiind rezistentă și flexibilă

Tip: Aluatul Lumea Cake Lace se poate colora cu colorant alimentar gel, după ce aluatul a fost preparat. După scoatere din forma
silicon se poate colora cu colorant pudră perlat cu ajutorul unei pensule, sau folosiți spray alimentar.

Ofertă: Folosește cuponul promoțional gastropan-5G  și beneficiezi de
5% reducere din orice comandă de pe www.lumeabasmelor.ro