Tutorial dantelă din zahăr
Oferă plus-valoare torturilor tale cu dantela comestibilă rezistentă și flexibilă de la Lumea Basmelor. Urmărește cât de simplu se obține în cei 8 pași de mai jos.
Profită de reducerea de 5% din orice comandă de pe www.lumeabasmelor.ro
Nu uita să folosești cuponul de reducere gastropan-5G
Ingrediente/ustensile necesare:
- 250 g mix pentru dantelă din zahăr Lumea Cake Lace
- 250 g apă fierbinte
- formă din silicon pentru dantelă
- spatulă, planșă de lucru, bol și tel pentru mixarea conținutului
Turnați cantitatea dorită
într-un bol și adăugați apă fierbinte în proporție egală 1:1
Omogenizați bine timp de cca. 5 minute, până obțineți o consistență cleioasă și spumoasă;
Aplicați pe forma din silicon o cantitate suficientă de mix pentru dantelă
Întindeți bine materialul pe toată suprafața formei din silicon, pentru a umple toate golurile
Pentru o uscare mai rapidă, puteți folosi un ventilator de aer obișnuit
În timpul desprinderii de pe formă așezați dantela pe o suprafață plană și trageți cu grijă
Dantela obținută este gata pentru a fi aplicată pe tort, fiind rezistentă și flexibilă
Tip: Aluatul Lumea Cake Lace se poate colora cu colorant alimentar gel, după ce aluatul a fost preparat. După scoatere din forma
silicon se poate colora cu colorant pudră perlat cu ajutorul unei pensule, sau folosiți spray alimentar.
Ofertă: Folosește cuponul promoțional gastropan-5G și beneficiezi de
5% reducere din orice comandă de pe www.lumeabasmelor.ro