Transformă spălătoria ta de oale și containere într-un centru de profit!

Vreți să creșteți eficiența în spălătoriile de oale ale bucătăriilor profesionale din supermarket-uri, firme de catering, cantine, hoteluri sau restaurante?

Vă confruntați cu dificultăți majore în a găsi și păstra personal pentru zona de spălătorie, care să fie mulțumit de condițiile oferite la locul de muncă?
Vreți să știți care sunt costurile lunare actuale de apă, energie electrică, gaz și detergenți pentru spălătorie și cu cât le puteți reduce?
Vreți să respectați normele de igienă care impun realizarea unei limpeziri la minim 85°C?

Avem soluția la toate aceste probleme! Sistemul patentat de suedezii de la Granuldisk, de curățare cu PowerGranules®, elimină pașii manuali de înmuiere și curățare, reducând cu 70% costurile aferente consumurilor de apă, energie electrică, detergenți și de personal.
Fără prespălare, sunt asigurate rezultate perfecte de curățare și dezinfecție, imposibil de realizat printr-o spălare și limpezire manuală.
Investind în mașina ta de spălat Granuldisk vei crește siguranța locului de muncă și vei crea un mediu mai bun de lucru, eliminând sarcinile repetitive, neplăcute și periculoase. Totul se reduce la a debarasa, încărca și obține, în doar 2,5 minute, oale și containere perfect curățate și dezinfectate!

Prin reducerea costurilor de personal, apă, energie electrică, gaz, detergent și timp, prin creșterea productivității, investiția se recuperează rapid, între 1 an și 1,5 ani, ceea ce conduce la transformarea spălătoriei într-un centru de profit!

Line Group, Premium Partner Granuldisk, invită pe toți cei interesați: consultanți, proiectanți, profesioniști în gastronomie, furnizori de echipamente, să solicite demonstrații de spălare în showroom-ul nostru și să ni se alăture în calitate de colaboratori sau dealeri zonali.