BRUTARUL-COFETARUL este revista lunară de referinţă a industriei de panificaţie, patiserie, produse făinoase, morărit şi cofetărie din România. De peste 16 ani ne adresăm profesioniştilor şi managerilor din domeniu, furnizând informaţii complete şi imparţiale despre inovaţiile, tendinţele şi tehnologiile din sector.

Promovăm

IDEI, SOLUŢII şi TEHNOLOGII pentru specialiştii şi antreprenorii din domeniu.

Conectăm

OPERATORII de pe piaţă cu FURNIZORII de ingrediente, echipamente şi servicii.

get control

Lorem ipsum dolor sit amet adipiscing elit.

Publicaţia asigură legătura între cititorii revistei – producători, antreprenori şi personal tehnic din brutării artizanale şi industriale, cofetării, gelaterii sau patiserii, şi partenerii acestora – furnizori de echipamente, ingrediente, ustensile, soluţii şi tehnologii dedicate afacerilor de profil.

BRUTARUL-COFETARUL creează o conexiune între producătorii din industria de panificaţie şi cofetărie şi furnizorii de produse şi servicii dedicate acestora. Revista are un conţinut adaptat la nevoile antreprenorilor şi specialiştilor de pe piaţă, incluzând ştiri şi reportaje despre tehnologiile şi soluţiile dedicate, interviuri şi prezentări ale unor afaceri de succes, noutăţi despre materiile prime şi echipamentele folosite în sector. Nu lipsesc relatări de la evenimentele din domeniu, reţete, detalii tehnologice, legislative, de management şi marketing etc. Revista promovează în acelaşi timp soluţiile furnizorilor de echipamente, tehnologii, ingrediente, ustensile, consumabile şi alte produse sau servicii dedicate industriei de profil.

Digital editie

szöveg szövegszöveg szövegszöveg szövegszöveg szöveg

Hirlevél feliratkozás

Már digitális formában is elérhető újságunk