PERGOLE RETRACTABILE SUNSET – soluția ideală pentru terase pline indiferent de sezon

Fie că deții un restaurant sau orice altă unitate HoReCa, pergolele nu numai că vor oferi un plus de eleganță construcției tale, dar vor crea un spațiu în care vei putea controla soarele, umbra și precipitațiile. Este o soluție din ce în ce mai întâlnită în prezent, fiind de fapt o extensie multifuncțională operabilă pentru clădiri cu funcțiuni precum cafenele, restaurante, săli de evenimente, hoteluri și locuințe individuale. Creează spațiul perfect și relaxant în aer liber cu oricare dintre pergolele retractabile Sunset pentru terase pline cu clienți indiferent de sezon!

De cele mai multe ori, clienții preferă să își petreacă timpul într-un spațiu ventilat natural. Montarea unei pergole retractabile îi va îndeplini clientului această dorință, protejându-l în același timp de soare, vânt, ploaie și praf.

O GAMĂ VARIATĂ DE MODELE

Gama Sunset de pergole retractabile se extinde la peste 12 modele de înaltă calitate. Printre care pergola retractabilă Cedrus, pergola retractabilă Juniper, pergola retractabilă Willow și multe altele. Oferim în mod constant cea mai recentă tehnologie și pergole retractabile bine executate, potrivite în totalitate spațiului tău. Acestea funcționează printr-un sistem de transmisie și este foarte potrivit pentru spațiile exterioare. Sunset poate satisface nevoile de dimensiuni personalizate, ce pot varia de la 5 mp la 260 mp, pentru a se potrivi cu mediul, construcția și cerințele clienților.

FUNCȚIONALITATE ȘI CONFORT GARANTAT

În cadrul fiecărui model de pergole, coloana vertebrală este fabricată din oțel, iar stâlpii, din aluminiu. Fiind ușor, dar extrem de rezistent, aluminiul este materialul ideal pentru construirea unei pergole retractabile. Pergola confecționată din aluminiu nu aplică presiune pe fundație și rezistă foarte bine în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile. Mai este important de menționat faptul că aluminiul este extrem de rezistent la coroziune.

Pergola are un acoperiș retractabil care oferă protecție împotriva razelor solare directe și a ploii. Utilizarea unui astfel de sistem nu numai că îți va permite să te bucuri de confortul terasei pe timp de vară, ci, prin instalarea ușoară a unor încălzitoare cu infraroșu sau a unor lumini LED, spațiul devine primitor și funcțional pe întreagă perioada a anului. Clienții vor fi cei mai mulțumiți atunci când se vor putea bucura de terasa cafenelei/restaurantului/hotelului tău și atunci când este frig, având confortul termic asigurat.

Pergole Retractabile Sunset au o țesătură asemănătoare celei utilizate pentru corturi, fiind rezistente la apă și flexibile. Pot fi închise și deschise complet, toate aceste operațiuni putând fi posibile datorită motoarelor special echipate ce permit ca materialul să se poată glisa pe structură. Folosind telecomanda, poți închide și deschide sistemul în câteva secunde cu un efort minim.

Acest tip de pergole retractabile motorizate sunt preferate de cei mai mulți clienți. Motivul este ușurința cu care acestea se utilizează. De exemplu, din cauza faptului că vechile sisteme de copertine retractabile aveau sistem manual de închidere/deschidere, proprietarii de cafenele și baruri erau adesea nevoiți să deranjeze clienții atunci când reglau copertina, însă nu va fi cazul de asta când vorbim de noile modele.

La fel și astăzi ca și mâine, ne propunem să ne îmbunătățim continuu așteptările clienților noștri naționali și internaționali, împreună cu încrederea și sprijinul acordat de noi.www.pergole.ro

#pergole retractabile #pergole bucuresti #pergole pret #pergole aluminiu #pergole bioclimatice #inchideri cu sticla #inchideri terase