Academia de Cursuri PanGastRo prezintă: Meniuri de sezon, Cluj Napoca, 21-22 iunie

Urmează o perioadă cu temperaturi foarte ridicate, ce ne vor da impresia că vara a venit mai repede în acest an. Este un motiv în plus pentru a oferi organismului cât mai multe vitamine și minerale, pentru a ne putea bucura și mai mult de vremea frumoasă de afară, mai ales ca explozia de verdețuri și legume din piețe nu are cum să nu vă deschidă apetitul pentru mâncăruri ușoare. Și ce poate fi mai gustos și mai sănătos decât o salată cu legume proaspete, de primăvară? Salatele sunt cea mai bună alegere pentru zilele călduroase și ne ajută să trecem peste starea de astenie și oboseală, oferindu-ne un plus de energie.

La acest modul cursanții vor învăța să pregătească:

– 6 tipuri de dressinguri pentru salate (de ex. dressing blue chesse, dressing italian, dressing 1000 de insule, ranch dressing etc.),
– 6 tipuri de salate, preparate pe bază de legume și meniuri de sezon.

 

 

Aceste preparate vor fi pregătite folosind carne de pește, porc, pui și vită.
În cadrul acestui curs se pune în valoare preparate ușor de realizat.

  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I – 9:00 – 18:00
    ziua II – 9:00 – 15:00
  • locuri disponibile: 15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: Cluj Napoca
  • masa în prima zi este asigurată

 

Tariful de participare este 2000 RON.
Acesta include instruirea, mapă de curs cu rețetele tipărite, materiile prime și ustensilele, inclusiv produsele de la curs.

Urmărește periodic agenda cursurilor și înscrie-te la cel care ți se potrivește cel mai bine.

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la Tel / WhatsApp: 0732-575.556, sau pe adresa info@pangast.ro
Formatorul cursului de gastronomie este Chef Kiss Florin
FORMATOR: Chef Kiss Florin
maestru în arta culinară