PACHETELE DE SPONSORIZARE PENTRU CONCURSURILE GASTROPAN 2021 OFERĂ FURNIZORILOR BENEFICII LA EXPOZIȚIA ANULUI

Cea de-a 12-lea ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 21-23 septembrie 2021, la centrul expozițional Expo Arad. Expoziția GastroPan aduce împreună, an de an, profesioniști din întreaga lume pentru cel mai mare eveniment de acest gen din țară și printre cele mai importante din Europa de sud-est.

Pe de o parte, expozanții de renume mondial aduc în atenția firmelor românești cele mai noi tehnologii disponibile, inovațiile momentului și tehnici de lucru noi, toate menite să crească rentabilitatea și gradul de profesionalism al sectoarelor de panificație, cofetărie și gastronomie. Pe de altă parte, vizitatorii expoziției vor fi antreprenori, manageri și administratori din partea firmelor românești care activează în domeniile vizate de expoziție sau experți și specialiști ai acestor sectoare.

Mai mult, în cadrul Expoziției au loc Concursurile GastroPan, evenimente care se desfășoară în timpul expoziției, fiind cunoscute de specialiștii români ca locul în care se vor seta trendurile pentru perioada următoare și locul în care experți români și internaționali jurizează produse și lucrări care intră în lupta pentru mult râvnitele premii ”Tortul Anului” și ”Pâinea Anului”.

Organizatorii expoziției GastroPan și ai Concursurilor GastroPan oferă companiilor furnizoare de servicii și produse dedicate panificației, cofetăriei și gastonomiei posibilitatea de a deveni parteneri ai celor trei secțiuni de concurs: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE și GASTRONOMIE. Companiile interesate pot accesa unul dintre cele trei variante de sponsorizare disponibile, beneficiind de o excelentă promovare în rândul concurenților, juriului, vizitatorilor și expozanților.

Sponsorii concursurilor vor avea posibilitatea de a intra în contact direct cu concurenții – specialiști ai unor cofetării, patiserii, brutării sau restaurante din România – și de a transfera către aceștia mostre de produse, cataloage promoționale, cărți de vizită și taloane de reduceri. În plus, pachetele de promovare disponibile pentru sponsori includ (în funcție de pachetul ales) posibilitatea de a expune un roll-up în zona de concurs, promovare online sau crearea unor premii speciale care să poarte numele sponsorului.

Pentru detalii privind pachetele de sponsorizare – Gold, Silver sau Bronze – contactați  organizatorii folosind următoarele date de contact: info@gastropan.ro, 0733 313 042