Oktoberfest Brașov – #NorocCu13

Boieri dumneavoastră, cinstite jupâniţe, broveni, turiști de pe alte meleaguri şi mari beutori de bere! #NorocCu13 – adică ediția cu numărul 13, că ne reunim iar în zona fostului stadion municipal că tare ne-a plăcut cum v-ați distrat în anii trecuti. Și dacă anul acesta la fel vă veți bucura de festival și la fel de bine va cădea berea Malzbier e limpede că va fi si voie bună pe tot parcursul celor 11 zile de festival. Și dacă nu știați, această bere delicioasă a fost creată special pentru noi având o concentrație mai ridicată de alcool și o combinație de arome care să se asorteze bucatelor românești și germane din festival. Acum știți!

Musica LIVE de la mama ei și mama noastră

La această ediție veți găsi spuma surprizelor – că modeşti nu am fost, nu suntem şi nici prin cepul capului de la butoi nu ne trece să fim: Rocky 5 (Nurnberg), Oktoberfest Band (Munchen), Kontraband, Trupa 6, TheStoryTellersOrchestra, Smart Band, Vio Dance, Ermis și niște zile speciale luni și marți “Nostalgia 90’” cu Dan Ciotoi, DeLaFun, Gabi și Remus și alți artiști de renume care “să ne gâdile auzul” Cuvântul magic Oktoberfest, în cheie de doză de bere este DISTRACȚIE! Vor pune umărul, charisma, vocea, chitara și laptopul: Fanfara Jagermeister. Doar puşi pe şotii suntem, distracţie şi voie bună, să vă bucuraţi aşadar alături de noi și de Unchiul Hans de spiritul rece și spumos al lui Oktoberfest alături de Ciucaș & Malzbier, berile voastre de suflet!

Poftă mare! Guten appetit!

Tare bine ne-am mai distrat 13 ani … S-au băut hectolitri de bere, iar cârnații puși cap la cap ne-au dat cu virgulă, dar sigur au ajuns de la Oktoberfest Brașov până la Munchen!


Vă așteptăm din nou cu cârnatul XXL picant sau cu cașcaval – un mariaj degustativ de excepție: este pus într-o baghetă proaspătă și crocantă, asezonat cu murături și un sos bavarez de special. Mititei, ciolane, stâna cu produse tradiționale, kurtos, langos și plăcinte, turtă dulce, celebrii Brezel, vată de zahăr … gata că îmi plouă în gură!

Parada carelor cu bere, o plăcere... vis a vis de Parcul central

Și anul acesta carele cu bere vor scârțâi de plăcere. Plăcerea delicioasei încărcături, nu vă gândiți la alte alea, chiar dacă Oktoberfest este cu 18+ pe afiș! Butoaiele cu bere proaspătă de la Ciucaș vor fi încărcate alegoric în căruțe, iar mândri lipițani vor opinti din greu pentru a stinge setea vostră sub oblăduirea noastră! O paradă de excepție, joi 01 septembrie de la 17.00 pe traseul: Bd-ul Eroilor – Primărie – Str. Nicolae Iorga – Str. Lunga – Calea Făgărașului – Cortul de eveniment. Antemergător fără girofar dar cu trombon, fanfara Țara Bârsei!

Marele cort, Unchiul Hans și cele trei miss-uri. Bașca, regele!

Cortul Oktoberfest este cel mai mare cort de evenimente din România. Ever! Este decorat în culorile steagului landului Bavaria. Alb şi albastru! În cort, decojitul şi scuipatul seminţelor este strict interzis! Se acceptă doar alunele. Vorba ceea: “Berea fără alune, e ca ţuica fără prune”!


L-am convins şi pe Unchiul Hans să vină şi anul acesta. Mascota sa de 2,5 metri înălţime va defila peste tot şi, evident, va fi prezent, seară de seară, în cortul Oktoberfest. Vă aşteaptă pentru fotografii de neuitat. Pentru că … Oktoberfest!


Vor fi concursuri de concursuri pregătite de parteneri cu mii de premii, concursuri și multe alte surprize. Iar despre Miss-uri și rege ce să mai zicem? No, hai să zicem!

Premiul Miss Oktoberfest

Încoronată pentru atitudinea cea mai spumoasă și zâmbetele colorate oferite publicului, Miss Oktoberfest va deveni ambasadoarea acestui concept de bună dispozitie și va primi de la Ciucas bere câtă poate să ducă și un costum autentic bavarez.

Premiul Miss Heidi

Heidi, mândrețea de fată cu cele mai faimoase codițe din lume a plecat în munții Germaniei să-și potolească sufletul care tânjește la fiecare răsărit de soare după Peter. Ca să o convingem să ne bucure retina cu prezența ei la Oktoberfest Brașov, ne-am pus pe strâns zestre pentru ea. Echipa Almdudler îi pregătește lada cu zestre pentru șederea din munți de lângă alesul inimii.

Premiul Miss Popularitate

Cea mai năstrușnică fată din concurs, cea care nu are nicio problemă să pună punctul pe I, singura care l-a înfrânt pe unchiul Hans la proba de halbere viteză și cu siguranță preferata publicului, pentru că știe să se distreze bavarește pleacă acasă cu premii de la Avon.

Regele Oktoberfest va fi încoronat

Și anul acesta in Brasov va domni un rege. Unul brav și destoinic care îl va umili pe Unchiul Hans la proba de băut halbă după halbă. Va fi răsplătit cu un costum bavarez. Așa că dacă vreți să vă împartă dreptatea e bine să vă grăbiți pâna ajunge berea la el și el la bere.

La Miss se fac înscrieri pe pagina oficială de Facebook și la telefon: 0747975874.
Dacă dorești să faci o rezervare în mijlocul distracției bavareze intră pe site:
www.oktoberfestromania.ro