CÂȘTIGĂTORII CONCURSURILOR GASTROPAN 2024: CEI MAI TINERI BUCĂTARI ȘI CEI MAI BUNI COFETARI ȘI BRUTARI DIN ROMÂNIA

SECȚIUNEA GASTRONOMIE Arta gastronomiei prin ochii tinerei generații Se acordă o atenție deosebită ideilor și tendințelor propuse și implementate de către tinerele generații de studenți și elevi. În acest sens, echipele formate din aceștia au avut oportunitatea de a crea un platou festiv folosind fructe de mare și pește, însoțit de un desert tradițional românesc. … Continued

Sorbetto-in-box

O nouă gamă de ingrediente pentru înghețata artizanală, dezvoltată de Expertarom, sub brandul Cremolinea.

GastroPan 2024 – evenimentul care a unit specialiștii din HoReca, panificație și cofetărie

Între 14 și 16 martie 2024 a avut loc cea de-a XV-a ediție a expoziției internaționale GastroPan în Brașov, găzduită de complexul Lux Divina. Acest eveniment a reunit, atât oferta, cât și cererea din domeniul industriei alimentare, aducând împreună furnizorii și clienții și oferind o platformă pentru prezentări detaliate ale produselor, tehnologiilor și serviciilor specializate.

Pasiunea pentru gust: Uleiurile de la Luna Solai în era bucătăriei sănătoase

În lumea dinamică a industriei HoReCa, autenticitatea și calitatea sunt elemente esențiale în crearea unei experiențe culinare de neuitat. În această călătorie a gustului, uleiurile profesionale devin protagoniști, iar Luna Solai se evidențiază ca un model de excelență în sustenabilitate și implicare comunitară.