Pasionații de artă culinară se întâlnesc la Food Content Creators Conference & Awards 2023!

După 16 ediții, Food Bloggers Conference, cea mai îndrăgită conferință dedicată pasionaților de artă culinară, se reinventează într-un eveniment mult mai mare, sub numele Food Content Creators Conference și adaugă o nouă componentă: gala de premiere Food Content Creators Awards. Noua ediție va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott din București.

GASTROPAN – DE 15 ANI, ADUNĂ ÎNTR-UN SINGUR LOC SPECIALIȘTII DIN PANIFICAȚIE, COFETĂRIE ȘI HORECA

Expoziția GastroPan adună de 15 ani consecutivi, producătorii, furnizorii, specialiștii din industria panificației, patiseriei, cofetăriei, HoReCa, gelateriei, ciocolateriei și morăritului, pentru a arăta cele mai noi tehnologii, soluții, materii prime și ingrediente, dar și noutățile din industrii tuturor celor interesați de a-și deschide sau moderniza propria afacere.

EVENIMENTUL CU MII DE POSIBILITĂȚI PENTRU INDUSTRIA PANIFICAȚIEI, COFETĂRIEI ȘI HORECA

GastroPan, ediția a XV-a, va avea loc între 14-16 martie 2024, la Brașov, complexul Lux Divina. Expoziția se desfășoară în fiecare an și reunește, atât furnizorii, cât și clienții din sectoarele panificației, patiseriei, cofetăriei, gelateriei, ciocolateriei, morăritului și HoReCa, într-un mediu propice pentru prezentări detaliate ale produselor, tehnologiilor și serviciilor destinate unei audiențe specializate și interesate.

Pregătirea specializată: temelia solidă a excelenței în industria HoReCa din România

În sfera plină de provocări a industriei HoReCa din România, o strategie vitală se distinge ca fiind sursa ascunsă a succesului remarcabil: pregătirea specializată a personalului în cunoștințe profunde despre produse, servicii și tactici de vânzare. Într-un peisaj competitiv în continuă schimbare, investiția în dezvoltarea abilităților personalului de vânzări nu mai este doar un avantaj, ci un imperativ pentru atingerea unui suc ces durabil.