Meniu À La Carte – SUCEAVA, 3-4 mai 2022

Gastronomia internaţională a surprins în ultimii ani printr-o deschidere spectaculoasă către toate bucătăriile lumii şi toţi profesioniştii din domeniu au încercat să pună în aplicare reţete si tehnici noi de lucru. Obiectivele modulului de A la carte meniu au ca scop realizarea unor meniuri creative în locațiile dumneavoastre.

Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.

La acest modul se va pune accet pe diversitate și se vor pregăti: 

  • Antreu, salate, fel principal din pește, vită, pasăre, vânat și desert
  • Se va lucra cu uleiuri aromate, pudre și ornamente comestibile
  • durata cursului: 2 zile
  • program: ziua I – 9:00 – 17:30
                  ziua II – 8:00 – 15:30
  • locuri disponibile: 15
  • grad de dificultate: easy-medium
  • localitate: SUCEAVA

Tariful de participare este 1600 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate. Prima zi masa este asigurată.

Formator: Florin KISS

Culinary Advisor are o bogată experienţă în oferirea de soluţii şi dezvoltare de produse. Găteşte la un nivel profesional, îi place să-şi exprime autenticitatea în preparatele pe care le găteşte. Îi plac provocările de a crea şi recrea gusturi şi preparate.

Pentru înscrieri accesați butonul de mai sus, sau contactaţi organizatorii la telefon / WhatsApp: 0732-575.556. Așteptăm mesajele dvs. la adresa info@pangast.ro.