Marea Finală Arena Bucatarilor – by Selgros Romania

Între 16-17 noiembrie 2022 s-a desfășurat semifinala și finala de la Arena Bucătarilor. A fost locul unde concurenții și-au demonstrat măiestria în arta culinară și i-au impresionat pe chefi cu fel de fel de preparate.

Revista Gastromedia a fost onorată de a fi prezentă la Marea Finală Arena Bucatarilor – by Selgros Romania și a observat câtă muncă este în spatele unui preparat, ce fel de susținere a fost pentru fiecare concurent, câte emoții și atenție la cele mai mici detalii pentru fiecare preparat!

Finala competiției a avut parte de 8 concurenți care au stat față în față cu 7 reprezentanți de seamă ai gastronomiei naționale și internaționale: Lady Chef Cornelia Ghișoi, Chef Ioan Florescu, Maestru în Arta Culinară Jakob Hausmann, Chef Ciprian Nicolescu, Chef Cristian Dumitru, Chef Victor Melian și Chef Emanuel Mocan, câștigătorul ediției anterioare a concursului Arena Bucătarilor.
 
 
Iată lista câștigătorilor:

Seniori
Locul 1 – Dadiana Munteanu
Locul 2 – Adrian Constantin Stanciu
Locul 3 – Alexandru Vreme

Juniori
Locul 1 – Paul Antohi
Locul 2 – Filip Adam
Locul 3 – David Toader

 
Felicitări concurenților și mai ales câstigătorilor de la Arena Bucătarilor! Mult succes pe mai departe fiecărui concurent și la cât mai multe competiții!