Industria de profil se reîntâlnește la GastroPan în martie 2023 la Brașov, Complexul Lux Divina

Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție de specialitate pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, gastronomie și HoReCa. Următoarea ediție a expoziției este programată să se desfășoare în martie 2023 în Brașov, la Complexul Lux Divina, în 3 săli expoziționale: sala Dacia, Lux Divina și Parc. Decizia vine ca urmare a feedback-urilor primite în timpul expoziției GastroPan 2022 la Brașov, și în urma realizării unui sondaj de opinie în rândul expozanților și vizitatorilor.

Revenirea la Brașov este bine-venită pentru majoritatea expozanților și vizitatorilor, ambele tabere exprimându-și preferința pentru această locație, dar cu posibilitatea de a ocupa toate cele trei săli ale complexului Lux Divina. În acest context, organizatorii au decis să mențină expoziția în aceeași locație și pentru ediția următoare. Poziționarea orașului Brașov în centrul țării, existența unui aeroport internațional care se va deschide în această toamnă și poziționarea locației face ca Lux Divina să fie cea mai bună locație pentru următoarea ediție GastroPan, care va fi astfel accesibilă din toate colțurile țării și din străinătate.
Companiile interesate de participarea la cea de-a 14-a ediție a expoziției GastroPan, au semnalat deja intenția de participare organizatorilor, chiar din timpul expoziției din acest an, iar solicitările continuă să ajungă la echipa GastroPan cu fiecare săptămână care trece. Rezultatele obținute de către expozanți în 2022, au făcut ca numărul solicitărilor pentru spații expoziționale în cadrul ediției următoare să depășească ceea ce a fost prognozat de către organizatori, însemnând o suprafață expozițională mai mare. Așadar, următoarea expoziție se va desfășura în 3 săli expoziționale: pe lângă sălile Dacia și Lux Divina, și sala Parc va fi plină cu expozanți.

 

CARACTERUL B2B AL EXPOZIȚIEI – CEL MAI APRECIAT DE CĂTRE EXPOZANȚI ȘI VIZITATORI

Unul dintre cei mai apreciați atuuri ai expoziției reprezintă cu siguranță caracterul B2B. Și această ediție a expoziției a fost una de succes datorită caracterului său profesional, tip B2B, vizitatorii regăsind soluții și tehnologii strict pentru domeniile lor de activitate. Expozanții au fost atrași și ei de acest aspect, apreciind faptul că GastroPan este un eveniment cu circuit închis. Acest lucru înseamnă că vizitatorii erau exclusiv din rândul producătorilor și antreprenorilor din domeniu, fiind invitați folosind o bază de date atent monitorizată și permanent actualizată. Capacitatea de a reuni cererea și oferta de pe piață au făcut din GastroPan cea mai eficientă platformă de afaceri din industria de panificație, cofetărie și HoReCa din România.

OPORTUNITĂȚI UNICE DE BUSINESS ÎNCEPUTE LA GASTROPAN 2022

Fiecare dintre expozanți, fie că a fost la prima participare sau chiar la cea de-a 13-a, a pregătit pentru expoziția GastroPan cele mai bune oferte pentru specialiștii și antreprenorii ce le-au trecut pragul standului. Fie că a fost vorba despre reduceri de preț, discount-uri semnificative oferite doar în timpul expoziției, sau chiar tehnologii aduse în România pentru această ocazie, expozanții s-au întrecut în a face cât mai atractive ofertele lor pentru public. Așadar, expoziția GastroPan a fost locul de întâlnire al cererii cu oferta, nu doar din România, ci și pe plan internațional. Contactele stabilite în cadrul expoziției sunt oportunități unice de business care, urmărite și procesate într-un mod profesionist și creativ, pot să aducă rezultate pe termen mediu și lung. Primul pas spre vânzare se face, așadar, în cadrul expoziției GastroPan.

EXPERTIZA ORGANIZATORILOR A GARANTAT SUCCESUL GASTROPAN

Reușita expoziției GastroPan este rezultatul muncii de peste 20 ani depusă de organizatori în deservirea sectoarelor de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa. Cele două reviste ale grupului Boro-Info (Brutarul-Cofetarul și Gastromedia), relațiile bune cu cei mai buni specialiști și lideri ai breslei, dar și campaniile mediatice desfășurate la nivel intern și internațional, au contribuit în mod esențial la creșterea valorii evenimentului. Profesionalismul arătat de organizatori în crearea cadrului propice pentru ca cererea și oferta să fie prezente în cadrul aceluiași eveniment, alături de asociațiile profesionale și cei mai entuziaști și pregătiți reprezentanți, este unul dintre principalele motive pentru care GastroPan este și va rămâne în centrul atenției acestor domenii.

CE PREGĂTIRI POT FACE DEJA FURNIZORII PENTRU ANUL 2023?

Cele mai de succes participări la expoziții sunt cele pregătite din timp și cu strategie și sunt completate de inovații. Fie că este vorba de o tehnologie nouă sau poate de o aplicație nouă a unui produs existent, interesul vizitatorilor este captat prin rezultatele pe care ei le pot obține în propriile afaceri. Cunoașterea modului în care piața evoluează, a trendurilor ce se previzionează, dar și informațiile acurate despre problemele cu care se confruntă în practică potențialii clienți, vă pot ajuta să pregătiți demonstrații și produse cu mare rată de succes pentru participarea activă la GastroPan 2023. Mai mult, încă de pe acum, puteți căuta manageri de brand, maeștri specialiști care să susțină și prezinte produsele pregătite, cunoscut fiind faptul că standurile în care au loc demonstrații practice atrag mai mulți clienți, prin caracterul practic și profesionalismul demonstratorului.

CUM PUTEȚI REZERVA UN STAND PENTRU GASTROPAN 2023?

Încă de la cea de-a 13-a ediție, mulți expozanți și-au manifestat dorința de a-și rezerva deja standurile la GastroPan 2023. Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la expoziția GastroPan 2023, contactați organizatorii la telefon 0733-313.043 sau scrieți un email pe adresa info@gastropan.ro.

Pe pagina www.gastropan.ro puteți urmări mai multe imagini despre ediția GastroPan 2022. Pe site-ul și pagina de Facebook a expoziției și prin intermediul revistei Brutarul-Cofetarul vă vom ține la curent cu informații despre următoarea ediție.