GASTROPAN 2021 VA FI O EXPOZIȚIE HIBRIDĂ – EXPERIENȚA LIVE COMBINATĂ CU CEA VIRTUALĂ

Ediția următoare a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 11-13 martie 2021, în centrul expozițional Expo Arad, iar în contextul pandemiei această ediție va oferi o experiență unică tuturor participanților prin posibilitatea prezenței digitale la expoziție, pe lângă prezența fizică.

Organizat cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță, expoziția live, cu participarea fizică a expozanților și a vizitatorilor, va fi în continuare evenimentul tip B2B care va reuni cererea și oferta industriilor de panificație, cofetărie și HoReCa, fiind punctul de întâlnire al specialiștilor cu cei mai importanți furnizori de tehnologii, echipamente, ingrediente, accesorii și soluții IT, un nod unde reprezentanții acestor industrii pot avea discuții de business pentru dezvoltarea afacerilor și implicit a sectorului. Prin acest nou sistem hibrid, expoziția se va desfășura atât live cât și online, iar accentul va fi pus pe soluții de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci și la creșterea competitivității și a calității produselor și serviciilor din domeniu.

GastroPan live și GastroPan virtual – o expoziție hibridă

Ediția anului 2021 va oferi o platformă complexă pentru întâlniri de afaceri, experiența live fiind combinată cu cea virtuală. Cu ajutorul unui software, organizatorii expoziției pun la dispoziția tuturor participanților un sistem hibrid care asigură accesul la expoziție fără contact fizic, oferă posibilitatea programării întâlnirilor de afaceri, participanții înregistrați care nu vor putea să se prezinte fizic vor avea posibilitatea să participe online. Acest nou sistem pune accent pe întâlnirile tip B2B, chiar și în condițiile actuale, în care prezența fizică este limitată la minimum, cu focus pe caracterul profesional, participarea la expoziție poate fi la fel de eficientă și profitabilă, obiectivul GastroPan 2021 fiind relansarea afacerilor din panificație, cofetărie, gelaterie, cafea și HoReCa.

GastroPan – platformă de lansare și testare a noutăților

Unii producători încearcă să găsească noi surse de profit prin extinderea activității, în timp ce alții sunt în căutarea de noi nișe de afaceri. Unii vor să se extindă, alții să se specializeze. Unii antreprenori au nevoie de idei în amenajarea unui magazin de profil, alții tocmai implementează o nouă linie de producție. Indiferent care este motivul vizitei, la standurile GastroPan fiecare veți regăsi și veți putea experimenta o gamă variată de soluții și tehnologii pentru toate tipurile de afaceri de profil.

Vizitatorii își vor satisface pasiunea pentru artă și artizanat, vor urmări modul de funcționare a unor linii industriale avansate, vor descoperi rețete tradiționale reinventate, și noi stiluri alimentare. GastroPan este locul în care numeroși furnizori își prezintă noutățile, oferind vizitatorilor oportunitatea de a testa și compara ultimele metode și tehnologii de procesare, modelare, coacere sau decorare. Demonstrațiile practice susținute la standuri asigură un mediu profesionist plin de programe dinamice și atractive.

GastroPan aduce noi idei de afaceri

Inspirația sau o nouă idee pentru dezvoltarea afacerii poate să vină în oricare moment, însă în contextul unei expoziții care deschide perspective de piață și prezintă inovații, șansele cresc semnificativ. Expunerea la soluțiile dezvoltate de experți internaționali, moduri de lucru complexe ale profesioniștilor în domeniu, demonstrații ale celor mai utile tehnologii disponibile, creează împreună un context propice lansării de produse noi, dezvoltării și extinderii gamelor de produse din portofoliu, precum și ”preluarea” unor moduri noi de abordare ale publicului țintă.

Spațiile largi de discuții, prezența inginerilor și experților în standurile firmelor expozante, participarea celor mai importante asociații profesionale ale sectorului la expoziție, toate contribuie la diseminarea unei cantități semnificative de informație și aduc răspunsuri pentru probleme des întâlnite în piață.

Focus pe soluțiile profesioniste

Indiferent de tipul și mărimea afacerii, toți managerii și specialiștii din domeniile țintă vor regăsi la standurile GastroPan soluțiile potrivite pentru activitățile pe care le desfășoară. Chiar dacă operați o mică brutărie artizanală, un laborator de cofetărie sau o fabrică de fursecuri, furnizorii români și străini care expun la standuri vor răspunde cu ingredientele, ustensilele, utilajele și tehnologiile potrivite.

Faptul că atrage exclusiv un public specialist reprezintă atracția principală atât pentru vizitatorii cât și pentru expozanții GastroPan. Astfel, participarea la eveniment este o investiție profitabilă pentru ambele părți implicate – furnizorii care își expun soluțiile la standuri pe de o parte și managerii și specialiștii care vizitează expoziția de cealaltă parte. GastroPan este singurul loc ce reunește anual timp de 3 zile, mii de specialiști, antreprenori și furnizori din sectorul de panificație, cofetărie, gelaterie, cafea și HoReCa.

Pentru a deveni expozant și a beneficia de o poziționare favorabilă a standului, contactați organizatorii la telefon 0733 313 043 sau pe adresa info@gastropan.ro. Pentru detalii despre expoziția GastroPan 2021 urmăriți pagina www.gastropan.ro sau contactați organizatorii.

gp2