GastroPan 2021, aproape de start: experimentați cele mai noi tehnologii în panificație, cofetărie și HoReCa!

Numeroși profesioniști și pasionați din sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa se reunesc în perioada 21-23 septembrie 2021 la centrul expozițional Expo Arad. Timp de 3 zile vizitatorii vor experimenta ultimele tendințe și tehnologii din domeniu, la standurile celor mai importanți furnizori din România și străinătate. Tot cu acest prilej, brutarii, cofetarii și bucătarii talentați din toată țară se întrec pentru premii precum Pâinea și Tortul Anului 2021.

A 12-lea ediție a expoziției GastroPan aduce în fața vizitatorilor combinația optimă dintre tehnologie, artă și inovație. Ingrediente inovatoare, tehnologii eficiente, ustensile practice, demonstrații, discuții de afaceri, ateliere practice și concursuri vor anima standurile expoziționale.

STANDURILE EXPUN CEA MAI VARIATĂ OFERTĂ

Furnizori de talie mondială expun la GastroPan 2021 o serie de soluții și tehnologii inovatoare, vizitatorii fiind așteptați cu oferte speciale, campanii de degustări, demonstrații practice, idei de afaceri, lansări de produse noi.


EXPERIMENTAȚI ULTIMELE INOVAȚII TEHNOLOGICE

La GastroPan puteți urmări modul de funcționare a celor mai noi mașini de procesat și modelat aluatul și a celor mai eficiente cuptoare sau puteți învăța ultimele tehnici de lucru de la maeștri cofetari, brutari și bucătari talentați. Vizitând expoziția puteți descoperi toate echipamentele, ustensilele și ingredientele necesare pentru a dezvolta o afacere competitivă în domeniul panificației, cofetăriei sau al ospitalității.


DECERNĂM TROFEELE „PÂINEA ANULUI 2021” și TORTUL ANULUI 2021”

La GastroPan aveți ocazia de a descoperi produsele inovatoare și piesele artistice ale celor mai buni brutari, cofetari și bucătari din toate colțurile țării. În cadrul Concursurilor GastroPan vor fi premiate cele mai originale, mai impresionante și mai gustoase produse, printre care Pâinea și Tortul Anului 2021.


TALOANELE DE ACCES DIN 2020 VOR FI VALABILE PENTRU EDIȚIA DIN SEPTEMBRIE 2021

Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

Pentru detalii despre expoziția GastroPan contactați organizatorii pe adresa info@gastropan.ro sau la telefon 0733 313 043. Pentru a afla noutățile despre eveniment, vizitați site-ul www.gastropan.ro și urmăriți pagina oficială de Facebook a evenimentului.