Furnizorii din HoReCa pot profita de tematicile abordate în revista Gastromedia

Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești, cu o experiență de peste 15 ani în deservirea acestui domeniu. Prin conținutul de specialitate, proiectele susținute, revista Gastromedia reprezintă o punte de legătură între cererea și oferta prezente pe această piață, oferind partenerilor săi reale oportunități de creștere a afacerii lor. Revista se adresează exclusiv oamenilor de afaceri și specialiștilor din HoReCa.

Tematicile abordate de următoarea ediție a revistei Gastromedia deschid subiecte de actualitate pe care furnizorii de echipamente, materii prime și accesorii le pot accesa pentru promovarea produselor din portofoliu:

 

Scaune și fotolii, mobilier pentru terase
Încălzitoare terase
Textile pentru HoReCa
Softuri
Condimente și mirodenii
Produse congelate pentru HoReCa

 

Furnizorii industriei HoReCa pot profita de existența tematicilor și pot promova produsele dedicate unor antreprenori şi specialişti interesaţi.

Intenția promovării semnalată cât mai curând asigură disponibilitatea spațiului în revistă, iar materialele trebuie sa ajungă la redacția revistei până cel târziu 4 decembrie 2020.

Detalii la numărul de telefon 0733 313 042 sau e-mail marketing@gastromedia.ro