• FORMULAR

  În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale* (679/2016) ce va intra în vigoare din 25 mai 2018 avem rugămintea să ne confirmați/reconfirmați acordul dumneavoastră privitor la colectarea și prelucrarea de către Boro Info (editorul revistelor Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, organizatorul expoziției GastroPan și cursurilor PanGastRo) a datelor furnizate de dumneavoastră.
 • Datele colectate și prelucrate de către Boro Info nu sunt / nu vor fi înstrăinate sau vândute către terți.

  Scopul colectării și prelucrării datelor este acela de a vă furniza / a continua să vă furnizăm produsele / serviciile ale Boro Info, de a vă informa via e-mail despre evenimente / alte proiecte editoriale ale Boro Info, de a vă contacta via e-mail pentru actualizarea datelor colectate și prelucrate.

  Perioada de prelucrare a datelor: până în momentul în care se solicită în scris încetarea prelucrării / ștergerea datelor dumneavoastră sau până când firma Boro Info trimite newslettere, organizează evenimente.

  Drepturile dumneavoastră

  • În orice moment puteți solicita accesul la datele prelucrate și rectificarea datelor prelucrate.
  • În orice moment puteți solicita încetarea prelucrării datelor și ștergerea acestora. La încetarea prelucrării și ștergerea datelor vi se va trimite în termenul legal o confirmare de încetare a prelucrării și de ștergere a datelor prelucrate.
  • În orice moment puteți solicita încetarea transmiterii newsletter-ului și mesajelor Brutarul-Cofetarul / Gastromedia / GastroPan / PanGastRo, a informațiilor transmise via e-mail privitoare la evenimentele organizate de Boro Info și / sau alte proiecte editoriale ale Boro Info având la dispoziție, la sfârșitul fiecărei comunicări online primite de la Boro Info, posibilitatea de dezabonare sau prin solicitare scrisă.
  • În cazul în care doriți să vă exersați drepturile de mai sus contactați-ne la adresele de e-mail office@brutarul.ro / office@gastromedia.ro