În cadrul competiției, au participat și bucătarii români, care s-au pregătit luni de zile pentru a prezenta cele mai frumoase și gustoase preparate pentru juriul competiției. Au muncit patru zile și patru nopți pentru a arăta cele mai minuțioase tehnici, cele mai interesante și aromate preparate, cele mai noi combinații între ingrediente, iar România a participat și ca echipă, dar și ca prezență individuală.
Membrii echipei regionale, cât și participanții ca prezență individuală, sunt membri ai Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România ANBCT.
Echipa pentru secțiunea Regional Teams a fost compusă din:
- Chef & Căpitan de echipă – Maestru în Arta Culinară Cerasela Lungu
- Chef Executiv Florin Popa
- Chef & Owner – Chef Laura Mocanu
- Chef Laurențiu Dragomir
- Chef Valentin Benescu
- Chef Florin Kiss
- Chef Bogdan Cosmin Cozma
- Chef patisier Vera Maxim
- Chef patisier Alexandru Ștefan.
La categoria individual, reprezentarea a fost asigurată de:
- Chef Executiv Florin Kiss
- Chef Sergiu Vitelaru
- patisier Angela Gavrilă.
România a adus multe medalii, după cum urmează:
La secțiunea Culinary Arts – echipă – medalie de bronz – Echipa Casa Boierului din Deal
La secțiunea Culinary Arts – prezență individuală:
• medalie de argint – Chef Florin Kiss
• medalie de bronz – Maestru în Arta Culinară Cerasela Lungu
• medalie de bronz – Chef Executiv Florin Popa
• medalie de bronz – Chef Bogdan Cozma
• medalie de bronz – Chef Valentin Benescu
• medalie de bronz – Chef Laurențiu Dragomir
• medalie de bronz – Chef Sergiu Vitelaru
La secțiunea Pastry Artistic – prezență individuală:
• medalie de argint – Chef patisier Vera Maxim
• medalie de bronz – Patisier Angela Gavrilă


La secțiunea Pastry Art – prezență individuală:
• medalie de bronz – Patisier Chef Alexandru Ștefan
Felicitări tuturor și suntem mândri de voi, de munca depusă, de iubirea pe care o aveți pentru gastronomie. Suntem recunoscători și fericiți că ați reprezentat România și veniți acasă cu medalii de bronz și argint. Aici este dovada că avem bucătari și cofetari foarte talentați în România, fiind nominalizați an de an la evenimentele organizate în lume.
Multe felicitări pentru Chef Florin Kiss, care este unul dintre formatorii Academiei de Cursuri PanGastRo, un om dedicat pasiunii sale, care aduce ceva nou de fiecare dată, uimește la fiecare curs, ajută pe fiecare cursant și nu numai, fiind un om de excepție! Ne mândrim cu el, îi mulțumim pentru dăruirea sa și îl felicităm pentru toate reușitele!
Drept urmare, următorul curs cu formatorul Chef Florin Kiss va avea loc pe 17-18 ianuarie 2023, la Arad, cu titlul MENIURI DE EVENIMENTE, unde se vor învăța rețete pentru aperitive reci, calde și feluri principale.