Focus pe ambalaje take-away, sosuri, paste făinoase și uleiuri pentru HoReCa în revista Gastromedia

Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești și se adresează exclusiv oamenilor de afaceri și specialiștilor din HoReCa.

Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 16 ani în care a deservit domeniul HoReCa, a ridicat constant profesionalismul și expertiza materialelor publicate. Revista oferă, așadar, posibilități reale de promovare pentru cei interesați de această piață. În plus, revista se trimite și în format digital la peste 23.500 de abonați online.

Ediția următoare a revistei este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase și oferă spațiu pentru discuții și oferte. Iată tematicile:

  • Uleiurile folosite în HoReCa
  • Aspiratoare profesionale
  • Food-truckuri
  • Paste făinoase pentru sectorul HoReCa
  • Sosuri, condimente și marinade pentru HoReCa
  • Ambalaje take-away

În plus, ca promovarea să fie și mai eficientă vă oferim gratuit la orice machetă achiziționată, în cadrul tematicii, link-ul în ediția digitală care va fi asociat reclamei, în așa fel cei interesați de aceste produse pot ajunge direct pe site-ul dvs.

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 5 februarie 2021.

Peste 23.500 de specialiști din restaurante, cantine, unități de catering, pensiuni, hoteluri şi cofetării așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Gastromedia.

Detalii la numărul de telefon 0733 313 042 sau e-mail marketing@gastromedia.ro.