Expoziția GastroPan se va desfășura în perioada 21-23 septembrie 2021 la Arad și va aduce soluții pentru revenirea post-pandemie

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Arad, în perioada 21-23 septembrie 2021. La standurile din interiorul și exteriorul centrului expozițional va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne, materii prime și accesorii inovatoare, produse și servicii IT, soluții de igienizare, până la ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor.

Timp de 12 ani GastroPan a fost locul care concentrează esența tehnologiilor și soluțiilor pentru afacerile din profil. În pofida efectelor generate de pandemia de coronavirus, organizatorii țin să facă în continuare tot posibilul pentru ca evenimentul să rămână principala sursă de inspirație pentru cei care vor să pornească, să dezvolte sau să relanseze o afacere din sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa. Organizat cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță în contextul pandemiei, expoziția va pune accentul pe soluții de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci și la creșterea competitivității și a calității produselor și serviciilor din domeniu.

GastroPan va aduce soluții pentru revenirea post-pandemie

Următoarea ediție a expoziției GastroPan își va propune să ofere noi perspective și soluții pentru viitorul și pentru relansarea afacerilor din panificație, cofetărie și HoReCa. Omenirea, dar și mediul de afaceri se adaptează treptat la “noul normal”, în urma instalării crizei economice generate de pandemia Covid-19. Este o criză care a marcat profund domeniile de activitate vizate de GastroPan. Cu toate acestea, pe cât de alarmantă este situația, această perioadă reprezintă totodată și o oportunitate de a modela viitorul afacerilor de profil. Iar acum este poate momentul cel mai bun pentru a investi în idei și soluții de afaceri noi care să deservească noile exigențe ale noilor tipuri de consumatori.

Experimentați în siguranță soluțiile expuse la GastroPan

Expoziția GastroPan își așteaptă toți participanții cu porțile deschise, fără proceduri prea complicate la intrare! Organizatorii sunt pregătiți să adopte toate recomandările autorităților și toate măsurile de siguranță ce se vor impune pentru asigurarea siguranței tuturor participanților GastroPan. Amplasarea punctelor de dezinfecție, monitorizarea, și filtrarea accesului vizitatorilor sunt măsuri care vor fi implementate.

FIRMELE CARE VOR SĂ PARTICIPE LA GASTROPAN 2021 CU STAND EXPOZIȚIONAL pot solicita o ofertă de stand completând formularul de înregistrare accesibil pe www.gastropan.ro sau contactând organizatorii pe adresa info@gastropan.ro sau la telefon 0733 313 043.

Brutarii, cofetarii și bucătarii autohtoni își vor demonstra talentul la Concursurile GastroPan 2021

În cadrul expoziției vor fi organizate Concursurile GastroPan și vor fi decernate mult râvnitele premii „Tortul Anului 2021” și „Pâinea Anului 2021”. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale: prima zi, 21 septembrie este dedicată secțiunii COFETĂRIE, în a doua zi, 22 septembrie, se va desfășura categoriile secțiunii PANIFICAȚIE-PATISERIE, iar a treia zi, 23 septembrie va avea loc secțiunea de GASTRONOMIE.

Taloanele de acces din 2020 vor fi valabile pentru ediția din septembrie 2021

Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

Pentru detalii despre expoziția GastroPan contactați organizatorii pe adresa info@gastropan.ro sau la telefon 0733 313 043. Pentru a afla noutățile despre eveniment, vizitați site-ul www.gastropan.ro și urmăriți pagina oficială de Facebook a evenimentului.