Expo GastroPan vă așteaptă în perioada 3-5 aprilie 2022

Avem plăcerea să vă comunicăm faptul că expoziția GastroPan se va desfășura și în anul 2022, între 3-5 aprilie!

Expoziția GastroPan este cunoscută deja pe plan intern și internațional drept cea mai importantă expoziție autohtonă ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică.

Primăvara – sezonul când se caută noutăți în sectorul de gelaterie

Începutul anului este perioada când se setează trendurile și tendințele care vor defini anul respectiv, mai ales în domeniul gelateriei. Organizatorii expoziției GastroPan țin cont de acesta, în special în contextul în care soluțiile pentru gelaterii sunt tot mai căutate în rândul producătorilor mici și medii din domeniul panificației și cofetăriei, în condițiile în care antreprenorii dezvoltă rețele de magazine proprii, care trebuie să includă în oferte acest desert profitabil: înghețata. Așadar, data expoziției este stabilită astfel încât perioada de desfășurare să fie ideală pentru prezentarea ultimelor tehnologii de preparare și servire a înghețatei, inclusiv celor mai eficiente echipamente de preparare, vitrine de expunere și celor mai noi ingrediente, adică între 3-5 aprilie 2022.

Domeniile de activitate a expozanților GastroPan

Oferta de produse și servicii pe care expozanții o pregătesc pentru vizitatorii GastroPan, cuprinde inovații de ultimă oră din domeniile în care activează, precum și cele mai căutate soluții pentru clienții lor.

  • Gelaterie: echipamente, consumablie pentru gelaterii; mașini de preparat îngheţată; arome, esenţe, coloranţi, aditivi pentru gelaterie; variegato, topping, sisteme de stabilizare a îngheţatei, bază pentru îngheţată soft, siropuri pentru mașini de îngheţată stradale, siropuri concentrate pentru dozatoare etc.
  • Panificație-patiserie-morărit: utilaje, mobilier și echipamente pentru brutării; linii complete de panificaţie și patiserie; cuptoare de toate tipurile şi tehnologiile; pungi, cutii, hârtie de ambalat, cadouri, ambalaje din hârtie și carton pentru industria alimentară; ingrediente; soluţii software și hardware pentru brutării, patiserii; vitrine; autoutilitare; soluții de curățare și igienizare; design interior; tăvi, forme și alte ustensile etc.

 

  • Cofetărie: mobilier, utilaje, echipamente, ustensile și accesorii pentru cofetării; gamă largă de ingrediente, arome pentru cofetărie, premixuri instant pentru umpluturi de cofetărie, umpluturi de fructe pentru cofetărie, creme preparate pentru cofetării, marțipan, frișcă, fondant etc.; ustensile și accesorii; ambalaje profesionale pentru cofetării; soluţii software specializate pentru cofetării; ornamente pentru decorarea torturilor etc.
  • HoReCa: mobilier și diferite echipamente pentru toate sectoarele din industria alimentară; frigidere profesionale, vitrine frigorifice, şoc freezer alimente, instalaţii și utilaje frigorifice; hote profesionale; specialităţi de ceaiuri din întreaga lume; soluţii inovative pentru hoteluri, restaurante, fast food-uri, care vor reduce costurile; produse fine de panificaţie congelate rapid, produse gastronomice; textile; energie electrică/gaze naturale etc.
  • Cafea: espressoare, aparate de cafea, frappe; cafele și ceaiuri rare; soluţii unice pentru cafeaua espresso etc.

Ce apreciază cel mai mult expozanții și vizitatorii GastroPan?

Capacitatea de a atrage exclusiv specialiști și antreprenori din domeniu este unul din punctele forte ale expoziției GastroPan, determinând zeci de furnizori de renume mondial din țară și din străinătate să fie prezenți cu stand la eveniment. Expozanții apreciază la eveniment caracterul profesional, de tip B2B, cu circuit închis.

Vom reveni cu mai multe detalii

Până la debutul expoziției, vă propunem să experimentați vizual atmosfera de la GastroPan, prin imaginile din galeria foto. Pentru ultimele noutăți legate de eveniment, pentru mai multe materiale foto și video de la edițiile anterioare, precum și pentru toate detaliile despre soluțiile și tehnologiile expuse, despre concursurile și programele demonstrative organizate, vizitați pagina www.gastropan.ro sau urmăriți-ne pe facebook. Noutățile vor fi comunicate în timp real pe pagina oficială a expoziției www.gastropan.ro, precum și pe canelele mediatice ale organizatorilor (site-urile revistelor Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, servicii de Newsletter, e-mail etc.).

Pentru mai multe detalii contactați: 0733 313 043, info@gastropan.ro