EXPO GASTROPAN SE AMÂNĂ PENTRU O DATĂ CARE URMEAZĂ A FI ANUNȚATĂ ÎN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2021

Ținând cont de obiectivul expoziției și luând în considerare persistența și evoluția situației create de pandemie, respectiv din cauza restricțiilor și interdicțiilor legale în vigoare privind organizarea și desfășurarea evenimentelor, precum și din dorința de a proteja atât sănătatea participanților, cât și afacerile expozanților și vizitatorilor, s-a decis ca cea mai bună soluție pentru organizarea cu succes a expoziției GastroPan este amânarea celei de-a 12-lea ediții a expoziției, care a fost programată pentru perioada 11-13 martie 2021. Noua dată a expoziției urmează să fie anunțată.

Următoarea ediție își propune să mențină statusul de eveniment B2B eficient

Obiectivul organizatorilor expoziției GastroPan întotdeauna a fost crearea celei mai eficiente platforme B2B care oferă noi posibilități și oportunități de business pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor din panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, morărit și HoReCa. În acest sens, prioritatea organizatorilor a fost și va rămâne aducerea unei varietăți mare de produse și tehnologii, branduri naționale și internaționale pentru vizitatorii expoziției, și să facă tot posibilul pentru ca GastroPan să rămână un eveniment sigur din punct de vedere sanitar, dar totodată eficient din perspectiva intereselor de afaceri ale expozanților și vizitatorilor.

Organizatorii țin să mulțumească tuturor expozanților, vizitatorilor și partenerilor implicați pentru înțelegerea de care au dat dovadă în gestionarea acestei situații fără precedent.

GastroPan va aduce soluții pentru noua eră post-pandemie

Următoarea ediție a expoziției GastroPan își va propune să ofere noi perspective și soluții pentru viitorul și pentru relansarea afacerilor din panificație, cofetărie și HoReCa. Omenirea, dar și mediul de afaceri se adaptează treptat la “noul normal”, în urma instalării crizei economice generate de pandemia Covid-19. Este o criză care a marcat profund domeniile de activitate vizate de GastroPan. Cu toate acestea, pe cât de alarmantă este situația, această perioadă reprezintă totodată și o oportunitate de a modela viitorul afacerilor de profil. Iar acum este poate momentul cel mai bun pentru a investi în idei și soluții de afaceri noi care să deservească noile exigențe ale noilor tipuri de consumatori.

Organizat cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță în contextul pandemiei, expoziția va pune accentul pe soluții de afaceri inovatoare care pot contribui nu doar la scoaterea din criză a afacerilor, ci și la creșterea competitivității și a calității produselor și serviciilor din domeniu. Arta și tehnologia, talentul și pasiunea, furnizorii și antreprenorii din sector se vor reîntâlni la cea de-a 12-lea ediție a expoziției, în 2021.

Revenim cu detalii…

Până la debutul expoziției, vă propunem să experimentați vizual atmosfera de la GastroPan, prin imaginile din galeria foto. Pentru ultimele noutăți legate de eveniment, pentru mai multe materiale foto și video de la edițiile anterioare, precum și pentru toate detaliile despre soluțiile și tehnologiile expuse, despre concursurile și programele demonstrative organizate, vizitați pagina www.gastropan.ro sau urmăriți-ne pe facebook. Noutățile despre evoluția situației vor fi comunicate în timp real pe pagina oficială a expoziției www.gastropan.ro, precum și pe canelele mediatice ale organizatorilor (site-urile revistelor Brutarul-Cofetarul și Gastromedia, servicii de Newsletter, e-mail etc.).

Pentru mai multe detalii contactați: 0733 313 043, info@gastropan.ro