Despre soluții la îndemână, care îți pot salva afacerea: Azi, despre Asigurarea pentru Hoteluri și Pensiuni

Conducerea oricărei afaceri implică și riscuri pentru care cei mai mulți dintre antreprenori aleg să se protejeze, astfel încât să-și poată concentra energia și atenția către dezvoltare sau extindere.

În industria hotelieră, o asigurare dedicată este esențială. Iată doar câteva situații care pot apărea oricând și care pot afecta bunul mers al afacerii, în cazul în care nu este încheiată o asigurare specifică.

Clienții se pot accidenta în incinta hotelului. Fie că podeaua nu s-a uscat, că cineva a vărsat lichide pe jos din neatenție sau pur și simplu s-a format polei pe scări și ai uitat să pui mesajul de atenționare, o asigurare te poate scuti de eventuale daune pe care ar trebui să le plătești pentru refacerea sănătății celui în cauză. Ce ar însemna acest lucru pentru afacerea ta? Poate chiar pierderea profitului din 2021, dacă gradul de ocupare ar fi fost zilnic 100%.

Clădirea este bunul în care ai investit cel mai mult. Aceasta poate fi afectată de foarte multe evenimente, de la incendiu, explozie, apa provenită din spargerea țevilor, până la calamități naturale. Investiția într-o asigurare este nesemnificativă în raport cu valoarea unor posibile reparații, poate chiar reconstrucția clădirii.

Un incendiu te-ar pune în imposibilitatea de a mai primi oaspeți o perioadă lungă de timp. Pe lângă faptul că nu vei mai avea încasări, poate va fi necesar să returnezi banii achitați în avans, sau să găsești cazare în alte hoteluri pentru clienții cu rezervări. Iar asta înseamnă pierderi de profit.

Reputația se construiește greu și se pierde ușor. Știai că asigurarea noastră acoperă prejudiciile materiale cauzate clienților de infectarea cu virusul Salmonella?

Mașini de spălat, uscătoare, echipamente profesionale costisitoare atât de necesare pentru relaxarea clienților tăi. Este suficient un scurtcircuit sau descărcări electrice atmosferice pentru ca activitatea să fie întreruptă și poate că unele echipamente vor trebui înlocuite.

Personalul hotelului este parte din povestea ta de succes, iar angajații loiali și dedicați muncii lor îți sunt alături încă de la inaugurare. Asigurarea îți permite să ai grijă de ei în cazul nefericit al unui accident.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre modul cum poți asigura continuitatea afacerii tale, este suficient să accesezi secțiunea Solicita Oferta din site-ul generali.ro. Consultanții noștri din toată țara sunt pregătiți să îți ofere cele mai bune soluții pentru ca tu să ai un business de succes.