De ce sunt necesare monodozele în distanțare socială?

Sosierele = o problemă.
Prin folosire fără a fi dezinfectate după fiecare client pot transmite boli.

Noile condiții de igienă din restaurante
Cităm: „se interzice transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor și al altor obiecte de pe o masă pe alta. Acestea vor fi dezinfectate după plecarea clienților de la o masă și, unde este posibil, se vor folosi meniuri de unică folosință”
Principiul: masă curată la intrarea clientului.
Fiecare produs sau obiect pe care a pus mâna un client va trebui retras, apoi dezinfectat și abia după aceea refolosit.

Sosierele, olivierele și flacoanele nu se pot dezinfecta
Flacoanele și alte modalități refolosibile de dozare sunt nesigure și greu de dezinfectat! Teoretic, un recipient în care se află un produs (un flacon cu ketchup sau o olivieră) nu poate fi dezinfectat decât dacă se golește integral, se spală și se imersează în soluție de spălare, după care se dezinfectează, se usucă, apoi se reumple. Orice alt proces nu este conform. Nu poți să speli și să dezinfectezi un flacon de ketchup cu sosul în el, de ex. Riști să faci mai mult rău. Poate ajunge dezinfectantul în flacon.

Principiul nou: pe ceea ce a pus mâna clientul este doar a lui și e suficient doar pentru o porție de mâncare
Avem un precedent, zaharnițele de la cafea care erau în anii ’90 pe masă în restaurante, au dispărut de mult timp. Cubulețele de unt, caserolele de gem s.a. Fără aceste măsuri drastice de igienă. Am înțeles mai demult că nu este foarte igienic. Fix o porție. Economic, estetic și igienic. Același lucru trebuie să se întâmple și în cazul sosurilor și dressing-urilor.
Nu va fi un dezastru, ci o altă abordare. O servire mai sigură.
Pentru economie, produsele ar trebui să fie ambalate în cantități exacte pentru o porție. Trebuie să aveți un furnizor care să asigure o gamă între 10 și 100 grame.

Cum te ajută produsele gata ambalate în doze unice?
– Eliminăm problema complexă descrisă mai sus folosind sosurile și dressing-urile gata ambalate.
– Dressing-urile pentru salate, sosurile pentru salate, fast-food și pizza le ambalăm pe utilaje automate. Produsul vrac nu ia contact cu operatorul. Tot procesul de dozare și ambalare este automatizat. Odată produsul sigilat în ambalaje nu se mai poate impurifica cu bacterii sau viruși.
– Produsele sunt ambalate în doze mici sub formă de plic sau caserolă.

O singură porție, la un gramaj mic potrivit pentru o porție de mâncare
– Consumatorul o va folosi ca atare, ulterior ambalajul se va arunca.
– Pleacă consumatorul de la masă, totul se elimină, se șterge masa, se dezinfectează cu un dezinfectant pe bază de alcool fără limpezire, se face un repaus biologic de cca. 4-5 minute și se poate invita un alt client.

De ce să alegi UP 2003 FOOD – Sosuri cu gust?
– avem experiență de 17 ani în acest domeniu – a sosurilor monodoză, plic sau caserolă
– o gamă foarte variată de produse: ketchup dulce / picant, maioneze și maioneze aromate (remoulade, maioneză picantă), sos usturoi și mujdei de usturoi (cu minim 11% usturoi tocat), sosuri salate (vinaigrette, castraveți, caesar, mărar etc.), dressing-uri salate și ciorbe (ulei floarea-soarelui, ulei măsline, oțet din vin, oțet balsamic), sosuri pentru pizza – sos cu min. 40% roșii în compoziție, sosuri asiatice (sos de soia)
– majoritatea produselor sunt ambalate la un gramaj foarte larg (20-30-40-50 grame)
– distribuție națională pe trasee regulate de vânzare. Direct de la producător la restaurant. Avem livrări directe la cca. 1000 de clienți amplasați național. Ne adresăm cu precădere la pizzerii, fast-food.
– produsele noastre sunt perfecte pentru livrarea la domiciliu. Nu se varsă, nu curg, nu se impurifică cu bacterii, au trecute toate ingredientele, alergenii și termenele de garanție.
– perfecte pentru servirea rapidă. Se ia plicul – doza unică – și se livrează.
Pentru clienții mai mari:
– posibilitatea de personalizare a ambalajelor. Este un suport de reclamă eficientă. Avem proiecte mari de produse personalizate:
Auchan – Gastro, Dodo Pizza, Lordinu-Mania Bistrița, Speed Pizza s.a.
– posibilitatea de personalizare a gustului.
Produsul Dvs. propriu.

Puteți comanda produsele UP 2003 FOOD, fie direct pe web-siteul nostru www.ketchup-plic.ro sau www.sosuricugust.ro, fie telefonic 0723-601.490,0733-959.120. Mai multe detalii puteți obține la mail comercial@ketchup-plic.ro