De ce merită să deveniți expozant GastroPan 2022?

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa Centrală și de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Brașov, în perioada 3-5 aprilie 2022. Cea de-a 13-a ediție a expoziției, un eveniment tip B2B, va prezenta numeroase soluții și tehnologii profesionale oferite de cei mai de seamă furnizori din industrie, veniți din toate colțurile lumii. Va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață: de la echipamente și tehnologii cele mai moderne, materii prime și accesorii inovatoare, produse și servicii IT, soluții de igienizare, până la ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor.

Participarea la GastroPan este una din cele mai eficiente căi de a ajunge la clienți, atât pentru expozanții români, cât și pentru cei străini. Pe plan internațional piața autohtonă este creditată cu un potențial imens, furnizorii străini percepând expoziția GastroPan ca pe o șansă bună de a-și face cunoscute soluțiile în țara noastră. În același timp, furnizorii români consacrați, dar și firme noi participă la eveniment pentru a-și consolida pozițiile pe piață și a atrage noi clienți.

Eveniment B2B eficient

Unul dintre principalele avantaje oferite de GastroPan este gradul ridicat de specializare a celor care vizitează expoziția, publicul vizitator fiind atent selectat: antreprenori și manageri din domeniile vizate, operatori și factori de decizii din brutării, cofetării, restaurante, hoteluri și alte unități HoReCa. Feedback-urile primite de la expozanții edițiilor anterioare au subliniat importanța pe care a avut-o pentru firmele expozante selectarea vizitatorilor și folosirea eficientă a timpului petrecut la GastroPan, pentru discuții comerciale și tehnice.

Interes crescut pentru investiții în echipamente de panificație-cofetărie-HoReCa

În ultima perioadă mulți antreprenori, operatori din industriile de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa au profitat și încă profită de existența diferitelor proiecte și fonduri europene, iar din acest motiv a crescut interesul pentru investiții. Pentru a răspunde la această cerere, mai mulți furnizori de mașini, utilaje și echipamente dedicate acestor domenii de activitate se pregătesc să-și expună soluțiile în cadrul expoziției GastroPan, iar operatorii, producătorii din România vor avea posibilitatea de a cere o ofertă, a testa, a compara echipamentele și a alege varianta potrivită, pregătindu-se pentru următoarea perioadă. Expoziția GastroPan dorește să fie rampa de lansare pentru redresarea întregii industrii de ospitalitate, gelaterie, cofetărie și panificație după o perioadă lungă și grea, plină de restricții.

Furnizorii mai au posibilitatea să-și rezerve un stand la GastroPan 2022

Dorința de a rezerva cele mai bine poziționate standuri i-a încurajat pe furnizorii din România și străinătate să își rezerve standurile din timp pentru GastroPan 2022, expoziție considerată a fi un eveniment de elită pe piața de panificație, cofetărie, gelaterie și HoReCa din Europa Centrală și de Sud-Est. Cu toate acestea, furnizorii acestor industrii mai au posibilitatea să-și rezerve standurile la evenimentul anului.

Cum puteți rezerva un stand pentru GastroPan 2022?

Intenția de participare la cea de-a 13-a ediție GastroPan, poate fi transmisă organizatorilor folosind adresa de e-mail info@gastropan.ro și mai multe informații pot fi obținute sunând la numărul de telefon 0733-313.043.

 

REZERVARE STAND