În cadrul acestui curs intensiv se va pregăti următoarele rețete:
Aperitive reci
- Chips de seminţe cu păstrăv afumat
- Muşchiuleţ de porc cu pere şi cremă de nuci
- Royal din şalău cu prosciutto crudo
- Chips oatcakes cu piure de mazăre, san jacques şi pudră de prosciutto crudo
- Yorkshire pudding cu roast beef, şi cremă de muştar
Aperitive calde
- File de cod cu piure de avocado şi chorizo, gălbiori
- Piept de pui cu piele, tartă cartofi, piure de dovleac, chips de parmesan cu cafea
- Rulou de curcan, piure cartofi dulce
- Muşchi de vită cu pudră de praz, morcovi baby glasat cu popcorn şi cartofi dulci dauphinoise
- File lup de mare cu legume şi sos cu citrus fresh
Cursul este practic și prin parcurgerea rețetelor cursanţii vor învăţa întregul proces tehnologic de prepararea al acestor preparate și vor însușii noi tehnici de lucru, sub îndrumarea formatorului.
- 10 rețete
- durata cursului: 2 zile
- program: ziua I – 9:00 – 18:00
ziua II – 8:00 – 15:30 - locuri disponibile: 15
- grad de dificultate: easy-medium
- localitate: Cluj Napoca
Tariful de participare este 1500 RON. Acesta include instruirea, mapă de curs cu reţetele tipărite, materiile prime şi ustensilele sunt asigurate, iar cursanţii vor primi apă pe parcursul zilei şi un tricou în care pot lucra.
https://bit.ly/pangastro-siguranta
Menționăm că datele stabilite pentru cursuri pot fi afectate de unele reglementări guvernamentale, care eventual pot interveni. Vă mulțumim pentru înțelegere!