CONCURS „TINERI BUCĂTARI”

Concursul „Tineri bucătari” este o competiție culinară adresată liceenilor din 16 județe din România – Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, precum și din municipiul București.

Căutăm participanți din clasele liceale – care doresc să-și demonstreze talentul în bucătărie – și ne propunem să susținem inițiativele, motivațiile personale ale tinerilor, colaborarea, comunicarea în limba română și competența multiculturală.
Prin concurs, dorim să oferim elevilor participanți o viziune pentru viitor și să promovăm potențialul turistic al județului Harghita.

Concursul este organizat în parteneriat cu Visit HarghitaInspectoratul Școlar Județean Harghita și Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc.

 

Completează un formular de participare, filmează-te în timp ce prepari o rețetă și califică-te în finala organizată la Septimia Hotels & SPA Resort din Odorheiu Secuiesc!

Vom alege câte trei elevi din fiecare județ:
de la școli cu predare în limba română,  în limba maghiară și în limbile altor minorități!

Regulament concurs

Formular de participare

Formularul de participare și videoclipul de prezentare trebuie trimise pe adresa de e-mail marketing@septimia.ro până la data de 15 decembrie 2022.

text: www.septimiaresort.ro/