Ce tendințe și tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2021?

Sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa este în plin proces de schimbare, fiind dezvoltate noi tipuri de activități și servicii în urma pandemiei, context în care antreprenorii caută soluții pentru relansarea afacerilor și noi nișe de afaceri care uneori se întrepătrund. În perioada 21-23 septembrie 2021, în cadrul expoziției GastroPan – care va reuni cei mai importanți furnizori cu operatorii industriilor vizate, specialiști și manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare soluții și tehnologii din domeniu.

Eficientizarea producției prin utilaje compacte care consumă puțin, diversificarea sortimentelor cu mașini având funcții multiple, mobilierul și ideile de design și amenajare a unităților comerciale de profil, sunt doar câteva dintre tendințele care se vor reflecta la standurile GastroPan 2021.

Prin tehnologiile expuse – fie că vorbim de utilaje, mobilier, ustensile, accesorii, consumabile, ingrediente sau servicii dedicate, furnizorii de talie mondială care vor fi prezenți la GastroPan vor aduce plus-valoare afacerilor autohtone care activează în sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa.

Pe segmentul PANIFICAȚIEI, vizitatorii vor regăsi la standurile GastroPan o gamă completă de materii prime, echipamente și servicii pentru brutării și patiserii artizanale, fabrici industriale și pentru magazine specializate. Furnizorii de profil își vor prezenta ultimele noutăți tehnologice care ușurează munca și sporesc vânzările afacerilor de profil. Standurile de pe acest segment vor fi animate de o serie de programe demonstrative prin care expozanții vor arăta vizitatorilor aplicațiile soluțiilor prezentate.

În domeniul COFETĂRIEI expozanții vor afișa cele mai noi produse și concepte care înregistrează succes pe plan european, dar și o serie de dotări pentru laboratoare și spații comerciale de profil. Nu vor lipsi ustensilele, consumabilele, accesoriile și ideile de prezentare, ambalare și expunere, capabile să atragă și să fidelizeze clienții. Specialiștii vor putea face schimburi de experiențe cu maeștri cofetari, ciocolatieri și gelatieri care își vor prezenta talentele la mai multe standuri de profil.

Sectorul HORECA va fi reprezentat și el prin gama întreagă de echipamente pentru bucătăriile profesionale, dar și prin soluții dedicate brutăriilor și cofetăriilor care doresc să intre pe piața gastronomiei servind gustări rapide, snackuri sau sandvișuri. Furnizorii din domeniu vor demonstra antreprenorilor cât de subțire este granița dintre panificație, cofetărie și HoReCa, aceste afaceri fiind interdependente și oferind oricând posibilități pentru crearea unor noi surse de profit.

Concursuri și demonstrații: Gama completă de tehnologii și soluții pentru afacerile din sectoarele țintă va fi prezentată de furnizori cu tradiție, sosiți din țară și din străinătate, iar în paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, concursuri și demonstrații, care vor reuni cei mai buni profesioniști din domeniu.

Taloanele de acces din 2020 vor fi valabile pentru ediția din septembrie 2021

Expoziția GastroPan își așteaptă vizitatorii în perioada 21-23 septembrie 2021, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Intrarea se face pe bază de invitație sau talon de acces, care este disponibil gratuit pe www.gastropan.ro. De asemenea, taloanele de acces și invitațiile emise deja pentru GastroPan 2020 rămân valabile.

Pentru detalii despre expoziția GastroPan contactați organizatorii pe adresa info@gastropan.ro sau la telefon 0733 313 043. Pentru a afla noutățile despre eveniment, vizitați site-ul www.gastropan.ro și urmăriți pagina oficială de Facebook a evenimentului.