×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 42
Vineri, 28 Septembrie 2012 10:51

Care sunt Tarifele Expoziţionale pentru GastroPan 2013?


11-14 Aprilie 2013 | Bucureşti- Exporom

La scurt timp după publicarea tarifelor expoziţionale pe site-ul evenimentului, unii producători şi distribuitori de echipamente, ustensile şi materii prime s-au grăbit să îşi rezerve locurile la expoziţia GastroPan 2013, beneficiind astfel de avantajele unui stand bine poziţionat. Suprafaţa de expunere de până la 12.00m mp, dublă faţă de anul trecut, şi relocarea evenimentului în capitală aduc avantaje în plus furnizorilor care doresc să expună în cadrul evenimentului ce se va desfăşura în perioada 11-14 aprilie 2013, la Bucureşti.

Standurile mai spaţioase şi mai vizibile, de construcţie nouă, culoarele mai largi pentru vizitatori, dotările tehnice moderne, posibilităţile multiple de transport al vizitatorilor la şi de la locaţie - rutier, aerian sau prin transportul în comun, sunt elemente ce vor atrage un număr record de specialişti. În aceste condiţii, organizatorii se aşteaptă la o creştere cu peste 40% a numărului de vizitatori, la aproximativ 20.000.

Profilul Expozanţilor poate fi vizualizat AICI, iar pentru Tarifele Expoziţionale sunt disponibile AICI.

Toate detaliile legate de evoluţia evenimentului pot fi urmărite pe pagina www.gastropan.ro, în revistele Brutarul şi Gastromedia, prin serviciile de Newsletter aferente celor două publicaţii, dar şi prin intermediul partenerilor media din ţară şi din străinătate.


GastroPan este cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică organizat pe piaţa autohtonă de profil şi unul dintre cele mai importante din Europa Centrală şi de Est. Ediţia din 2012 a expoziţiei a reunit 107 expozanţi din 16 ţări şi peste 14.000 de vizitatori, pe o suprafaţă de desfăşurare de 6.000 mp.

PENTRU DETALII ŞI REZRVĂRI DE STANDURI CONTACTAŢI-NE

la numerele de telefon 0266.219-392, 0733.313-042

sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Extindeţi cota de piaţă | Dezvoltaţi noi contacte | Creşteţi vânzările

EXPUNEŢI la GASTROPAN 2013!

www.gastropan.ro

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…